ancientslav 18.12.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Drodzy Wszyscy, Mamy przed sobą kolejną inwestycję w naszą "nieruchomość": zagospodarowanie całych 130 m działki:)Większość z Was ma już to za sobą. Podzielcie się doświadczeniami: z kim warto? Co warto? co trzeba? Co należy? Będę wdzięczna za opinie, sugestie! Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 23.12.2014 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Ja moich szczerze polecam. Może nie są mistrzami w projektowaniu ale przy tej powierzchni dużo się nie da. Myślę, że za cenę jaką zapłaciłem za ten ogródek taniej się nie da... Była to pierwsza ekipa, która zrobiła wszystko zgodnie z umową, na czas i bez zmiany kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaP 06.03.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jaka to firma? Można prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 09.03.2015 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Jaka to firma? Można prosić o namiary? Madzia P, to jest Pan Sławek 723 616 732 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts