batoslaw 02.01.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 witam wszystkich , mam do was pytanie może wydawać się błahe ale nie wiem jak podejść do tego tematu, mianowicie chcę oddać dom do użytkowania mam wykończony parter, a poddasze tylko ocieplone i zamontowane grzejnik, czy w takiej sytuacji muszę oddawać częściowo czy mogę całość, mój kierownik przez tel mówi że to częściowy odbiór ale wiąże się to z kontrolą z PINB-u, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrykolopr 07.04.2015 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Prawda jest taka że nikt z PINB nie przyjedzie do Ciebie na budowę aby sprawdzić jeśli Twój kierownik podpisze dokumenty o zakończeniu budowy,ale to raczej widzę problem z kierownikiem. Nie wszyscy oddając domy do użytkowania mają 100 % zakończonych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts