babaszek 20.02.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Witam! Zastanawiam sie czy na forum znajde osoby budujace z okolic naleczowa? Jestesmy dopiero na etapie warunkow zabudowy ale chetnie wymienimy sie doswiadczeniami;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 20.02.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Ja mam takie doświadczenie związane z Nałęczowem: macie dobrą dziczyznę w Karczmie Może komuś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akpm 02.03.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 My jesteśmy na etapie rozbudowowy domu w okolicy Nałęczowa, teraz jesteśmy na etapie skąd wziąśc więźbę dachową i jaką blachodachówkę. Jak poszukujesz ekipy do budowy mogę poleci moją-szybko, sprawnie, czysto, z wyboraźnią i co najważniesze w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akpm 02.03.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 My nie mieliśmy problemów z urzędami. Mamy projekt indywidualny ale nasz architekt to porażka w trakcie rozbudowy wychodzą niedociągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babaszek 05.03.2015 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 My nie mieliśmy problemów z urzędami. Mamy projekt indywidualny ale nasz architekt to porażka w trakcie rozbudowy wychodzą niedociągnięcia. Witam sąsiada Mogę wiedzieć jaki to architekt? Jeżeli chodzi o ekipę budowlaną to bardzo chętnie dowiem się więcej na ich temat i oczywiście poproszę o jakieś namiary;) własnie szukam jakiejś sensownej brygady. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 13.04.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Z Nałęczowa do Miłocina to "szmat drogi", pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babaszek 16.04.2015 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Z Nałęczowa do Miłocina to "szmat drogi", pozdrawiam. Dlaczego szmat drogi? Jak dla mnie nie za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McBoss 30.08.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam Panowie. I mnie dopadło w przyszłym roku ruszam z budową w Tomaszowicach Jestem na etapie poszukiwań architekta do adaptacji projektu oraz powoli rozglądam się za ekipą do postawienia stanu surowego bez wierzby dachowej i pokrycia gdyż tu mam porządnego fachowca, a zarazem kolegę. Gdyby ktoś szukał Geodety to nie trzeba daleko sięgać w Tomaszowicach jest takowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babaszek 26.09.2015 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Witam Witam! No miło wreszcie kogoś powitać w tym temacie U mnie juz kończy kłaść się dach, więc juz murarke mam za sobą i mogę z czystym sumienie polecić swoich murarzy. Jak masz ochotę dam Ci kontakt na priv. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts