KJarek1 02.04.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam szuka firmy budowlanej - potrzebuje zrobic wycene przed rozpoczeciem i wyborem firmyDomek ok 130m dach dwuspadowy - projekt Faustyn archeton- moze ktos sie podzie;i ile was wyniosła budowa.Dodatkowo bede wykonywal przyłacza wody do dzialki - prosze o jakies informacje firmy godne polecenia dziekuje za kazda informacje. P.S. Jak oceniacie Pietrzejowice jest ktos z tego rejonu - my tam planujemy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja123 07.04.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Jak już wielokrotnie czyniłam podaję namiary na ekipę słynnego Pana Józka. Blisko połowie forumowiczów z naszej grupy budował domy, nie wiem tylko jak z terminami u niego (tel. 505 409 739). Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja123 07.04.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 A przy okazji mam pytanie czy znacie w naszej okolicy projektanta ogrodów, lub kogoś kto się tym zajmuje i mógłby doradzić w tej kwestii.Za tydzień kończę ogrodzenie i czas się zabrać za ogród a nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy tez jestem już wyeksploatowana tą budową, nie mam żadnej koncepcji co, gdzie zaplanować a nie chcę żeby mi wszystko zarosło chwastami. Myślałam żeby na razie zasiać wszystko trawą ale znajomi zaczęli krzyczeć, że potem to dwa razy więcej roboty i kłopotu przy likwidacji trawy. Myslę , że maja rację. Więc jeśli ma ktoś namiary na taka osobę to będę wdzięczna za telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 07.07.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witam szuka firmy budowlanej - potrzebuje zrobic wycene przed rozpoczeciem i wyborem firmy Domek ok 130m dach dwuspadowy - projekt Faustyn archeton- moze ktos sie podzie;i ile was wyniosła budowa. Dodatkowo bede wykonywal przyłacza wody do dzialki - prosze o jakies informacje firmy godne polecenia dziekuje za kazda informacje. P.S. Jak oceniacie Pietrzejowice jest ktos z tego rejonu - my tam planujemy domek My będziemy rozpoczynać budowę w Pietrzejowicach za ok. 1 miesiąc Okolica spodobała nam się od razu, a w działce zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia - dosłownie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJarek1 08.07.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 My będziemy rozpoczynać budowę w Pietrzejowicach za ok. 1 miesiąc Okolica spodobała nam się od razu, a w działce zakochaliśmy się od pierwszego wejrzenia - dosłownie ! WITAM Gratuluje wyboru....a gdzie dokładnie planujecie budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 09.07.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 A Wy też w Pietrzejowicach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Ł1719513494 31.12.2015 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Witam szanownych forumowiczów,czy oprócz 'ekipy Pana Józka' możecie kogoś polecić? Jestem na podobnym etapie co założyciel wątku, z tą różnicą, że działkę mam 200 metrów za urzędem gminy w Luborzycy. Mój projekt zakłada: *budowę z Silki, *fundament schodkowy,*ok 200m^2 powierzchni użytkowej (w tym garaż),*częściowe podpiwniczenie (pod tarasem i częścią salonu),*strop monolityczny,*dach dwuspadowy o powierzchni ok 180m^2 Z góry dziękuję za pomoc. Jako że jestem przyjezdnym 'pełną gębą', a co za tym idzie znajomości zbyt wielu nie mam w Krakowie i okolicach, będę wielce zobowiązany za każdy kontakt wart polecenia. Moim priorytetem jest rzetelność i w miarę możliwości samodzielność fachowców.Pozdrawiam i życzę udanej sylwestrowej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tsw1906 07.05.2016 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Witamszukam firmy do wykonania wjazdu na działkę -Zastów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Ł1719513494 14.05.2017 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 Witam,szukam instalatora WODKAN i CO godnego polecenia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts