Agnieszek 23.01.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Wypowiedzcie się proszę na temat tej firmy: http://www.drzwi.krakow.pl/ Czy ktoś z Was zna ich produkty? Mi osobiście ich drzwi spodobały się bardzo i planuję zakup wewnętrznych i zewnętrznych. Ale może ktoś z Was wie coś o jakości ich wyrobów? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.01.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 My mamy ich drzwi zewnętrzne. Były założone w sierpniu. Jak do tej pory jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 24.01.2005 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Jak to dobrze, że chociaż jedna osoba wie o istnieniu tej firmy i na dokładkę jeszcze jest zadowolona! Pamiętasz może który model wybraliście? A może masz jakieś zdjęcie? My się trochę zastanawiamy nad wewnętrznymi drzwiami, bo niestety nie robią w okleinach drewnopodobnych, a trudno się zdecydować na jakiś jeden kolor, jak kompletnie nie wiem jeszcze jak pomalować pokoje. Drzwi zewnętrzne to już inna historia, bo są naprawdę po atrakcyjnej cenie, a wykończenie chyba dobre, wyposażenie też. Więc tu raczej się nie waham z wyborem, jedynie te wewnętrzne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.01.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Niestety nie pamiętam nazwy drzwi. O ile pamiętam zmodyfikowaliśmy jakieś drzwi z ich katologu. Zdjęcie drzwi zrobione latem 2004 r umieściłem na stronie:http://republika.pl/grupakrakow/ZbyszekP/Jeżeli chodzi o drzwi wewnętrzne to firma specjalizuje się w gładkich drzwiach, których powierzchnia przypomina plastik. Mnie się to nie podoba więc drzwi wewnętrznych nie zamówiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hollly 13.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ja też u nich zamówiłem. szuakliśmy drzwi w ciekawych kolorach ewentualnie białych i właśnie zamówiliśmy,bardzo ładne wykonanie, zrobią wszystko co sobie zażyczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaneta 29.01.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Agnieszek,a gdzie w Wawie spotkałaś sprzedawcę tych drzwi?Mi też się podobają, a patrzyłam na Bartyckiej, może porównam ceny z tym punktem u Ciebie? PozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 30.06.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam. Chciałam odświeżyć wątek. Chcemy kupić drzwi wejściowe firmy AFB (dwuskrzydłowe z szybką). Co sądzicie o tej firmie? Czy drzwi są dobre jakościowo? Najlepszą ofertę do tej pory dostaliśmy od firmy Grafitti z Węgrzec. Polecacie może innych przedstawicieli AFB w Krakowie? Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 05.07.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Halo, halo! Czy nikt nie miał do czynienia z AFB? AFBowcy, odezwijcie się, będę wdzięczna za każde info! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszek 11.07.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ostatecznie nie zdecydowaliśmy się na drzwi tej firmy. Zewnętrzne wzięliśmy Gerdy, wewnętrzne Porty. Otrzymaliśmy cenę bardzo korzystną, bo zamawialiśmy wszystko u jednego człowieka, razem z montażem. Nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajdaniu 12.07.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Halo, halo! Czy nikt nie miał do czynienia z AFB? AFBowcy, odezwijcie się, będę wdzięczna za każde info! Pozdrawiam. WItam, Mam drzwi zewnętrzne od AFB. Jakość bardzo dobra. Do wykonania i montażu nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Ja, choć mieszkam w świętokrzyskim, zamawiałem drzwi bezpośrednio u producenta. Wyszło nieco taniej, no i montaż dostałem w gratisie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 12.07.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 WItam, Mam drzwi zewnętrzne od AFB. Jakość bardzo dobra. Do wykonania i montażu nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Ja, choć mieszkam w świętokrzyskim, zamawiałem drzwi bezpośrednio u producenta. Wyszło nieco taniej, no i montaż dostałem w gratisie. Polecam Witam. Dzięki za informacje. Drzwi zamówiłam w piątek, fajnie że utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betikrak 14.07.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witamchcemy zakupic drzwi i okna u jednego producenta, czy macie moze namiary na takich producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 18.12.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Witam,Również zastanawiamy się nad kupnem drzwi AFB. Podoba się nam model 570s3. Gdzie Czy dostaliście najlepszą cenę: u producenta, czy może w jakimś punkcie sprzedaży?ulkap - napisałam do Ciebie na PW Edytowane 18 Grudnia 2010 przez jowitajb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda82 02.10.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam. Dzięki za informacje. Drzwi zamówiłam w piątek, fajnie że utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że to dobry wybór Witam Ulkap - czy nadal jesteś zadowolona ze swoich drzwi? Żadnych problemów? Będę bardzo wdzięczna za Twoją opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 29.07.2016 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Ja również szukam opinii na temat drzwi AFB. Jak się sprawują te drzwi w waszych domkach. Z góry dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el_hogar 29.07.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Mam AFB - 1 szt model gładki i 1 szt z przeszkleniem. Montowane w 2010 r - do tej pory żadnych problemów.Jedna uwaga - mogłyby mieć regulacje na ryglu. Może teraz mają ?Polecam, choć do tanich nie należą.Aha - jedne są od zachodu, drugie od północy - zabezpieczone daszkami przed opadami,pozdrawiam,Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts