Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalacja Pompy Ciepła

Recommended Posts

Witam,

poszukuję użytkowników pomp ciepła z Rybnika lub okolic, w celu omówienia kwestii z użytkowaniem instalacji tego typu. sam zastanawiam się nad instalacją pompy ciepła w swoim domu, ale mam pewne wątpliwości, które wolałbym najpierw wyjaśnić z kimś kto ma doświadczenie w temacie. jest tu może ktoś, kto będzie w tanie mi pomóc?

Mam kilka takich ogólnych wątpliwości odnośnie montażu, użytkowania i obsługi pompy ciepła - dużo by pisać. Tak jak pisałem zależy mi na spotkaniu, żeby sobie to wszystko na spokojnie omówić...

tego typu wątpliwości najlepiej wyjaśniać ze specjalistą - nie każdy użytkownik pc musi znać się na szczegółach funkcjonowania takiej instalacji. może być nawet, że ktoś nieświadomie wprowadzi cię w błąd. sam mam w domu instalację tego typu, ale poza podstawoymi informacjami na temat użytkowania, nie dowiedział byś się ode mnie za wiele na ten temat. jak chcesz wyślę ci namiary na gościa, który się u mnie zajmował projektem i instalacją, zadzwonisz sobie do niego i dowiesz się co i jak.

Witaj. Ja mam PC w starym i nowym domku. Konkrety są uzależnione od rodzaju pompy, zasobnika, odbioru ciepłej wody , warunków montażowych itp. Każda pc ma swoje plusy i minusy- musisz wiedzieć czego potrzebujesz a fachowiec ci doradzi co lepsze. Ja brałam ze sklepu Kran w Tychach- jest tam super obsługa. Oni montują na co dzień PC i znają się na tym dość dobrze. Zadzwoń, podpytaj- będziesz zadowolony. Ceny konkurencyjne! Adam tel.

535 966 155

• 1 year później...