asiulkaa 23.01.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 POZNAŃ- DAGA BUD z Paczkowa? ktoś budował z nimi? chcemy podpisać umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefanb 23.01.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Znam. Budowali mi stan surowy, a pan Darek jest kierownikiem. Także od nich materiałyWszystko OK. Z naszej strony tylko kasa i 0 problemów. Załuję, ze ekipy do wykańczania zatrudniałem osobno... Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 24.01.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Będę zaczynał budowę pod koniec roku.Możesz mi podać namiary na ta firmę - Daga BudZ góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefanb 24.01.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Zobaczna priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awaj 24.01.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 czy ja też moge posić o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 24.01.2005 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 namiary na DAGA BUDPACZKOWOUL.DWORSKA1TEL.8157180KIEROWNIK: DAREK GRONOWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 10.07.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Podnoszę temat, czy ktoś jeszcze z nimi budował? Wrażenia, opinie, komentarze mile widziane Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 10.07.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 ALTARIELA,mozesz przyjechać, obejrzeć , zobaczyć-dobra robota.niestety wiem od znajomych, że mają sporo klientów i podnieśli ceny.jedna uwaga-na wszystkich wycenach proś o podpis ze strony Gronowskiego. przy posadzkach chciał nam podwyzszyć cenę po wykonaniu, ale po okazaniu podpisu nie było nieporozumienia. były 2 takie sytuacje gdzie cena ustalona była potem kwestionowana przez p. Darka G.bierz podpis-unikniesz niezręcznych sytuacji , sczególnie potem przy wykończeniówce, np. posadzki, gipsowanie-unikniesz nerwów.poza tym polecam ze względu na jakość. joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość m_ch_konto usunięte 21.08.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Też szłyszałem same superlatywy. Dostałem od nich wycenę i na tym zakończyłem współpracę. Wybrałem inną ekipę za mniejsze pieniądze. Na szczęście nie musiałem narzekać do końca stanu surowego. Potem zaczęły się schody.Z DAGA-BUD budował kolega, zresztą mi ich polecał i jest zadowolony. Ja rezygnując z ich usług nie zaoszczędziłem wiele kasy, nie wiem co z nerwami... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 22.08.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dzieki za opinie Asiulkaa - mogę spytać z czego budowałaś? bo z tego co zasłyszałam specjalizują się w ceramice a nie z tego będę budować Dziękuję serdecznie za zaproszenie na oględziny - na pewno skorzystam na jesieni Michmach - będę wdzięczna jak napiszesz mi na priv z czyich alternatywnych do DAGA-BUD usług mam nie korzystać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkaa 22.08.2006 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 budowaliśmy z U 220 WIENERBERGERGA. mieszkamy już i właśnie nam ocieplają i tynkują zewn. ściany -inna ekipa , nie z daga budu i twierdzą , że ściany są ładne, proste.pilnuj np. otworów drzwiowych -nam daga bud zrobił wg projektu -nie zasugerował , że na parterze będziemy mieli za wysokie 3 otwory drzwiowe i jak przyszła ekipa z porty to musieli nad futryną kombinować ( wypełnić dziury styropianem, zagipsować itp.dodatkowy koszt)ale inne błędy -typowo murarskie, w gotowym projekcie wyłapali i z nami przedyskutowali. zbudowaliśmy bemol 2 z http://www.domywstylu.plpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artipus 30.08.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam Jeszcze raz chcę podjąć temat. Jestem po wycenie w Daga- Budzie i moim zdaniem przeholował. (rzeczywiście chyba podniósł ceny). Ale... mógłbym to zdzierżyć, gdybym miał pewność co do jakości. Uprzedziłem się nieco, gdyż p. Gronowski załatwia pozwolenie na budowę (wraz z adaptacją) i przeciąga niemiłosiernie (zapewne ma to związek z wolnym terminem na wejście na budowę). Dalej: widziałem parę domów , które wybudował w okolicy Swarzędza; właściciele twierdzą , że trzeba na niego naciskać, nie trzyma się terminów. Co Wy na to? Będę wdzięczny za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość m_ch_konto usunięte 06.09.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam Jeszcze raz chcę podjąć temat. Jestem po wycenie w Daga- Budzie i moim zdaniem przeholował. (rzeczywiście chyba podniósł ceny). Ale... mógłbym to zdzierżyć, gdybym miał pewność co do jakości. Uprzedziłem się nieco, gdyż p. Gronowski załatwia pozwolenie na budowę (wraz z adaptacją) i przeciąga niemiłosiernie (zapewne ma to związek z wolnym terminem na wejście na budowę). Dalej: widziałem parę domów , które wybudował w okolicy Swarzędza; właściciele twierdzą , że trzeba na niego naciskać, nie trzyma się terminów. Co Wy na to? Będę wdzięczny za odpowiedź Moim zdaniem sam sobie odpowiedziałeś na pytania. Masz być jego jednym z kilku/wielu klientów. O ekipy budowlane jest w P-niu trudno, więc ceny w górę a terminy w dal. I co do nacisków to sie zgodzę. Najlepszy sposób to terminy w umowie i kary umowne, choćby niewielkie, ale niech będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 29.12.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan_samochodzik 11.10.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Podbijam temat. Czy macie jakieś aktualne opinie na temat Dagabdu? Jak kształtują się ceny i jak wygląda wykonawstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cotton 13.10.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Witam Jeszcze raz chcę podjąć temat. Jestem po wycenie w Daga- Budzie i moim zdaniem przeholował. (rzeczywiście chyba podniósł ceny). Ale... mógłbym to zdzierżyć, gdybym miał pewność co do jakości. Uprzedziłem się nieco, gdyż p. Gronowski załatwia pozwolenie na budowę (wraz z adaptacją) i przeciąga niemiłosiernie (zapewne ma to związek z wolnym terminem na wejście na budowę). Dalej: widziałem parę domów , które wybudował w okolicy Swarzędza; właściciele twierdzą , że trzeba na niego naciskać, nie trzyma się terminów. Co Wy na to? Będę wdzięczny za odpowiedź A dlaczego Pan tak się upiera na akurat ta firmę? Z tego co sie orientuje to w rejonie Paczkowa, Siekierek i Kostrzyna jest mnóstwo firm przejezdnych z Leszna, Kościana i okolic. Są tańsi co nie oznacza gorsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
davidoff 15.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jeśli chodzi o DAGABUD, to jestem bardzo zadowolony. Są w stanie załatwić cały towar na budowę od A do Z, nawet jeśli będziecie sami próbowali brać np. beton od firmy z której oni biorą, to tak nie dostaniecie takiej ceny jak za posrednictwem DAGABUDU. Bardzo szybko doworzą towar, nawet w tym samym dniu co złożycie zamówienie. Pan Dariusz Gronowski, jest Naszym kierownikiem budowy i dokonał nam adaptacji projektu i wprowadził kilka ciekawych zmian. My akurat budujemy Dom w glicyniach z ARCHONU. Jeśli chodzi o ekipy, to też są w stanie zrobić każdą robotę od fundamentów po wykończeniówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebolll 24.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam.U mnie firma Dagabud się sprawdziła polecam.Ceny na materiał dobre,wykonawcy też mnie zaskoczyli mile jakością..Pracuję jako elektryk i na wielu budowach(domów jak i przemyslowych) widziałem wiele.A tu niespodzianka wszystko sprawnie szybko i tanio.Mam narazie wybudowany stan surowy ale na pewno z firmą Dagabud będę współpracował w przyszłości.Dom znajduje się w miejscowości Szewce gm Kleszczewo.gorąco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Budowniczy 03.10.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Witam. Czy ma ktoś jakieś nowe doświadczenia z firmą DAGABUD? Byłbym wdzięczny za wszelkie opinie i wnioski ze współpracy z tą firmą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts