DvG 14.01.2016 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Witam, Poszukuję sprawdzonego architekta do naniesienia poprawek na projekt MG Szmaragd 4 oraz przygotowanie dokumentów do pozwolenia na budowę? Może ktoś ma lub korzystał z usług dobrego architekta i mógł by go polecić? Dziękuję i Pozdrawiam,Dawid Wawer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar-ek 28.01.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Witam, Poszukuję sprawdzonego architekta do naniesienia poprawek na projekt MG Szmaragd 4 oraz przygotowanie dokumentów do pozwolenia na budowę? Może ktoś ma lub korzystał z usług dobrego architekta i mógł by go polecić? Dziękuję i Pozdrawiam, Dawid Wawer Witam, mam którego mogę Ci polecić tylko on jest z Marek , robił u mnie jako nadzór budowlany , architekt oraz inspektor nadzoru, również mogę polecić Ci ekipę do budowy domu , która u mnie budowała .Jak będziesz potrzebować namiary napisz na priw.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.S-Budownistwo 08.03.2016 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 http://www.facebook.com/budowa.mazowieckieWitam ! Chciałem zaoferować swoje usługi w zakresie wykonania zlecenia, Budowa domów mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts