joanna.kaczmarek61 03.06.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Witam,Kupiliśmy szeregówkę. Nasze finanse nie pozwoliły na usługi architekta...Popełniamy sporo błędów urządzając dom, tzn. podejmujemy decyzje, które potem kiepsko wyglądają... W dużej górnej łazience która miała ponad 16 mkwadratowych wydzieliliśmy miejsce na pralnię i składowanie chemii itp...Ukłąd jest super, ale płytki FAP które wybraliśmy są dość ponure. Zastanawiam się jak ocieplić to wnętrze? jakie meble polecilibyście mi do tej łązienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.kaczmarek61 03.06.2016 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 nie wiem czemu ale nie mogę dodać zdjęcia z komputera tylko z url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts