Maik78 03.05.2017 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Na początek chciałem się z Wami wszystkimi przywitać jestem na tym forum nowicjuszem - Cześć . Poszukuję polecanego hydraulika z okolic Kłobucka , może i Częstochowy który będzie rzetelnym i uczciwym w wykonaniu instalacji wody , kanalizacji i ogrzewania . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario_123 05.06.2017 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Na początek chciałem się z Wami wszystkimi przywitać jestem na tym forum nowicjuszem - Cześć . Poszukuję polecanego hydraulika z okolic Kłobucka , może i Częstochowy który będzie rzetelnym i uczciwym w wykonaniu instalacji wody , kanalizacji i ogrzewania . Pozdrawiam. Mogę z czystym sumieniem polecić Pan Bogdan Kott tel. 604222962 lub 661951621. Jest z Kłobucka, przez niego również możesz kupić piec z Kotremu ( też mogę polecić ). Robi szybko i z głową. Jak czegoś nie wiesz, to doradzi .... Ja nie mam zastrzeżeń, jak pisałem wcześniej Polecam. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts