kgadzina 10.09.2002 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 Logowanie logowaniem, a u mnie nie gasną żółte żarówki po lewej stronie tytułów wątków i nigdy nie wiem czy od ostatniej wizyty pojawiła się nowa wypowiedź czy nie. Mam tak mniej więcej od 5 sierpnia i zawsze przeszukuję całe forum w poszukiwaniu naprawdę nowych wiadomości. Strach jednak pomyśleć co będzie za rok bo fizycznie nie wyrobię czytając wszystko od początku. Redakcjo, forumowicze, pomóżcie, może to ja robie jakiś błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 10.09.2002 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 Po lewej żarówki po prawej daty-patrz która jest aktualna.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.09.2002 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 przejrzyj całą instalację elektr., moze wadliwe sa wyłaczniki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 27.09.2002 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2002 Nie przeglądałem instalacji, ale żółte zarówki znowu gasną. To znaczy że działają. Dzięki Wielki Elektryku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel 01.10.2002 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Jeśli chodzi o żarówki czy inne sprawy związane z "pamiętaniem" stanu od ostatniego logowania to przeważnie jest to sprawa zbyt wysokiego poziomu bezpieczeństwa ustawionego w przeglądarce co uniemożliwia zapisanie "ciasteczek" na komputerze oglądającego i dlatego przy nastepnym logowaniu system nie ma skąd brać informacji co było czytane lub oglądane a co nie.Jedym słowem - musi być możliwość zapisywaia cookies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 09.10.2002 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 No właśnie - czasami bez względu na ustawienia cookie żaróweczki zapalają się i gasną bez sensu, tzn.: zdaża się, że cały dział (np.: Dziennik budowy) jest podwświetlony, a po otworzeniu wszystkie żarówki są zgaszone. I mam taką propozycję - domyślam się, że posty trzymane są w jakimś SQL, z cookie można wyciągnąć datę ostatniej wizyty - to możnaby zrobić nowy dział pod tytułem: Nowe wiadomości \ Oszczędziło by to forumowiczom skakanie po wątkach. I co Szanowna Redakcja na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 09.10.2002 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Nie dział tylko link obok banera "nowe wiadomości". Jego przyciśnięcie skutkowałoby pokazaniem listy (jak przy opcji "szukaj") wiadomości zapisanych po dacie ostatniej wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.10.2002 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Redakcjo, dołączam się do prośby FrankaF, bo u mnie żarówki znów głupieją (tzn. znów nie gasną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.10.2002 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Jak bywacie codziennie na Forum, to wystarczy użyć Szukaj nie podając nic. Dostaniecie chronologiczną listę ostatnich 200 wypowiedzi. Jest to o tyle dobre, że wiadomo też kto się wypowiadał. Redakcjo - dla tych co wpadają raz na tydzień przydałoby się ją wydłużyć np. do 1000, nawet jeżeli trzeba by rozbić na strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel 18.10.2002 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Jesli chodzi o "Zółte żarówki" to dzisiaj zosala zaaplikowana zmiana ktora powinna usunac ten problem - w razie jesliby sie pojawialy jakies klopoty bardzo prosze pisac.Zostaly tez poprawione inne pomniejsze bledy o ktorych posali forumowicze. Mam nadzieje ze poprawia one komfort korzystnia z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.10.2002 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Dzięki Frankai.Dzięki Pawel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 18.10.2002 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Chciałem założyć watek "żółte żarówki gasną za szybko", ale postanowiłem kontynuować ten.Korzystam z żółtych żarówek w sposób następujący:- patrzę, które działy mają żółte żarówki (żż)- idę do pierwszego z nich, patrzę na nowe wątki- idę do wątku- po jego przeczytaniu - wracam wstecz, przyciskiem z przeglądarki by spojrzeć na następne nie czytane wątki- i niespodzianka!!! od dzisiaj wszystkie żż zgasły!!! juz nie wiem, które były czytane, a które nie!!!- to juz wolę starą wersję!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.10.2002 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Żarówki u mnie świecą lub gasną jak im popadnie - od dawna przestawiłam się na daty i godziny postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts