marimarek 01.07.2024 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca Witam, Zamierzam zakupić biały podwieszany zlewozmywak do kuchni. Po przeczytaniu kilku opini wiem, że jeśli biały to najlepiej jak będzie ceramiczny z dobrej ceramiki. Stąd zastanawiam się pomiędzy Villeroy&Boch, a SystemCeram. Prosiłbym użytkowników białych zlewozmywaków tych 2 marek o podzielenie się opiniami. Do SystemCeram trochę przekonuje mnie ten test: a z drugiej strony wiadomo, że to pewnie materiał sponsorowany przez SystemCeram, a Villeroy&Boch wcale nie musi być gorszy, za to jest trochę tańszy. Jeszcze nurtuje mnie kwestia tego, czy matowa powłoka będzie miała takie same właściowości jak w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyy 01.07.2024 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca Mam ceramikę V&B w dwóch łazienkach - bez rewelacji, a może zbyt wielkie miałem oczekiwania. Łatwa do umycia, ale szybko łapie brud - mimo wersji z powłoką. Drugiej firmy nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts