Tumak5 04.07.2024 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2024 Witam serdecznie.W związku z tym że moja studnia gruntowa jest mało wydajna, woda posiada mnóstwo azotanów i bakterii jestem mocno zdopingowany do wiercenia studni głębinowej.Po wstępnym rozpoznaniu rynku mam dylemat w związku z zastosowaną technologią.Jedne firmy wykonują odwiert i zabezpieczają odwiert rurą stalową, a inne Kompaktonikiem.I tu jest pytanie czym się kierować i jak z firmami rozmawiać żeby studnia została wykonana jak najbardziej poprawnie?A drugie pytanie to co powinna zrobić firma ,a co mogę wykonać własnym sumptem?Nie mam dwóch lewych rąk, a chciał bym wiadomo zejść z niepotrzebnych kosztów.Mam do dyspozycji elektryka z mini koparką. Proszę o wszelkie rady i sugestie.Dziękuję Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts