kosmita1025 07.07.2024 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca Witam wszystkich Mam taki problem, w kilku grzejnikach mam takie połączenia ( nie znam dokładnie fachowego opisu połączeń) i podczas kiedy grzejniki są wychłodzone nastepuje wyciek wody - kapanie Instalacja ma 9 lat . Wycieki zaczęly sie pojawiać po 6 latach , Na rozdzielaczu również Próbowałem rózne uszczelnienia ale nie sprawdza sie to w 100 % Jak skutecznie usunac problem Dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmita1025 07.07.2024 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca Załaczam linki do 2 zdjec https://zapodaj.net/plik-62H6rdd5ky https://zapodaj.net/plik-GQToxRMPya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
600 07.07.2024 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca Wymień uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmita1025 07.07.2024 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca Wymień uszczelki Wycieki są od str doprowadzenia białych przewodów (nie doprecyzowałem), tam jest taka pół-obejma metalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
600 07.07.2024 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca Albo spróbuj dokręcić nakrętki, albo poluzuj nakrętkę, docisnij pexa (biała rurka) i dokręć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kosmita1025 09.07.2024 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca Nakretki juz były dokrecane Czy czeka mnie wymiana co kilka lat, ? Bo jak będę skracał rurkę za kazdym razem żeby wymienic eurokonusy to jak dojde do muru befe musial zrobić przedłuzkęWymienię same uszczelki i zobacze czy pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts