k_ross 24.01.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Czesc mam pytanie ostatnio kupiłam mieszkanie 33m^2, teraz szykuje sie do jego remontu, ale nie mam kompletnie pomyslu co zrobic potrzebuje architekta wnetrz, ile kosztyuje zaprojektowanie takiego mieszkania??? i gdzie takiego architekta znalezc:)? pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.01.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 kilku projektantów znajdziesz na forum - ale przede wszystkim to powinnas napisac skąd jestes. jesli wawa to otwierasz jakiekolwiek czasopismo z wnetrzami i zwykle na ostatniej stronie zatrzesienie telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_ross 24.01.2005 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 No niestety nie wawa tylko male miasto kolo Katowic:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts