Rezor 15.07.2024 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca W budynku posiadam garaż o wymiarach 3x5 ale niestety nie jestem w stanie wjechać samochodem. W garażu zamontowana jest brama segmentowa przez co faktyczna długośc miejsca postojowego od ściany do bramy to jedynie 4.74 m. Samochód z kolei ma 4.94m długości i teraz pytanie jakie mam opcje (możliwie najtańsze) aby zwiększyć wymiar miejsca postojowego? Czy jest jakaś inna opcja niż wymiana bramy z segmentowej na uchylną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.07.2024 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca (edytowane) Nie ma. Wydłużyć garaż. Zmienić auto? Ps. Coś kiedyś słyszałem o bramach segmentowych montowanych w otworze, ale nie mam pojęcia ile to kosztuje - na pewno przeróbka obecnej nie będzie tańsza. Ps.2 - brama - roleta. Edytowane 16 Lipca przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusik6 15.07.2024 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts