enbloc 18.07.2024 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca Witam Posiadam alarm HS2016- GTX-2 oraz moduł GSM 3G2080E GTX-2, sterowany klawiaturą LCD. Problem polega na tym , iż do końca moim zdaniem system alarmu nie widzi nadajnika GSM, prze co jest brak powiadomienia, mianowicie w sekcji [900]-[460] nadajnik jest widoczny ale już w innych sekcjach nie jest widoczny, nie mogę ręcznie przypisać bo nie przyjmuje żadnego 8 -mio cyfrowego kodu ID z naklejek na module. Proszę o poradę jak to ugryźć , alarm jest nowy, dzwoniłem do pomocy technicznej tam gdzie kupiłem ale albo udają albo tak się znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.07.2024 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca Serwis serwisem, ale... Wykonaj DOKŁADNIE procedurę RTFM. (read the facking manual) Zwykle pomaga. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 18.07.2024 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca Sorry, but RTFM = read the fucking manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enbloc 19.07.2024 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca a tam też byłeś taki mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.07.2024 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 30 lat stawiania alarmów.. PIERWSZA wydana w tym kraju licencja ochrony mienia... I też zaliczyłem wtopę niedokładnego czytania instrukcji "bo tak dobrze się przecież na tym znam" Ni huj nie działało! Doczytałem i zadziałało. Jak na razie to Ty TAM błądzisz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 19.07.2024 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca Sorry, but RTFM = read the fucking manual Zgadza się, ale to czysto polska literówka... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts