hambua62 19.07.2024 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2024 (edytowane) Cześć! Przymierzam się do zrealizowania projektu DIY, a mianowicie chodzi o zbudowanie catio dla moich czworonożnych przyjaciół Mam kilka pomysłów i zapisanych zdjęć, ale jestem ciekawy czy ktoś już może realizował podobny projekt? Chciałbym coś takiego, ale osadzić to na trawie, macie jakieś fajne tipy? Coś co może okazać się pomocne? Ogólnie korzystając z okazji, zapytam czy polecacie jakąś konkretną pilarkę do drewna? Moja wyzionęła ducha, mega podoba mi się ten model https://buduj24.pl/pily-pilarki/dedra-pilarka-ukosowa-z-posuwem-1800w-ded7745?from=listing&campaign-id=15&q=pilarka+ukoso ale jest trochę drogi jak na mój obecny budżet może macie do polecenia jakieś fajne modele w przystępnej cenie? Edytowane 19 Lipca 2024 przez hambua62 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts