miro72 22.07.2024 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca Kłaniam się. Uprzejmie poproszę o pomoc i podpowiedź w temacie jak niżej. Od początku (10 lat) mam problem z użytkowaniem drzwi tarasowych PSK kupionych w Awilux. Nie wiem ile razy widziałem się z ich serwisantami, w każdym razie zdążyliśmy się już całkiem dobrze zapoznać. Panowie wymieniali mi wózki, uszczelki, inne historie, na których się nie znam a raz nawet całe skrzydło (!). Drzwi do niedawna działały lepiej lub gorzej ale wreszcie znów zaczęły się "składać" na dolnym wózku w każdym możliwym położeniu. Nie chcę w tym miejscu oceniać wyrobu ani firmy. Chcę Was zapytać, czy jest szansa na to aby ktoś spróbował mi to naprawić. Ktoś inny niż serwis Awilux, który dziś oszacował mi koszty naprawy, czym zepsuł mi dzień. Obejrzałem i poczytałem internety. Ktoś tam pisze o wadliwej sprężynie za 150 zł, której wymiana wystarcza. Nie wiem - ten wózek - jak mówiłem był już wymieniany i trudno uwierzyć że przy umiarkowanym użytkowaniu miał prawo już się wytrzeć i wyeksploatować. Jak pisałem - proszę o wsparcie i ewentualne namiary na kogoś kto ma pojęcie - nawet jeśli przyjdzie faktycznie wymienić te wózki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.07.2024 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca Nie napisałeś lokalizacji. Co z tego że znam fachowca jak może mieć do Ciebie 500km? Tak, to możliwe że wózki się psują (tak szybko!) Jeśli znasz kogoś, kto wymieni tą sprężynę to go bierz, bo to okazja. Tylko nie wiem czy to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro72 23.07.2024 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca (edytowane) Mea culpa. Okolice Wrocławia. Byłby ktoś w okolicy? Edytowane 23 Lipca przez miro72 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts