Barkur93 22.07.2024 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca Drodzy forumowicze, Pracujecie w firmach i codziennie widzicie, co dzieje się wewnątrz organizacji. Chcemy poznać prawdziwe przyczyny, dla których ludzie decydują się na odejście z pracy. Wasze doświadczenia i obserwacje są dla nas niezwykle cenne. Zapraszam Was do wypełnienia krótkiej ankiety, która pomoże stworzyć raport na temat dynamiki w miejscach pracy. Wyniki ankiety będą dostępne dla wszystkich za darmo. Wypełnij ankietę tutaj: https://forms.gle/mBCJurXDuLAAL24U7 Dlaczego warto wziąć udział? - Wasza opinia pomoże zrozumieć, co naprawdę dzieje się w firmach. - Raport może być przydatny dla pracodawców i pracowników, aby poprawić warunki pracy. Proszę o Wasze wsparcie: - Wypełnijcie ankietę i podzielcie się swoimi doświadczeniami. - Udostępnijcie ten post, aby jak najwięcej osób mogło wziąć udział. Dziękuję za Waszą pomoc i zaangażowanie. Nazywam się Bartek i prowadzę bloga [mediabrand.com.pl](https://mediabrand.com.pl). Wraz ze znajomymi prowadzę Centrum Ankietowe, gdzie publikujemy raporty na podstawie zebranych danych. Wszystko robimy non-profit. Taki raport można wykorzystać np. w pracy lub w pracach dyplomowych, na studiach itp. Jak klikniecie w ankietę, to wszystko jest opisane Pytacie, dlaczego? Kiedyś pisałem pracę dyplomową na studiach i ciężko mi było znaleźć dane z polskiego rynku. Jeśli nie chcecie, to nie musicie wypełniać ankiety. Nic na siłę! Życzę cudownego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 22.07.2024 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca Wg mnie pierwsza przyczyna to pieniądze a druga brak uznania za włożoną pracę. Sam pracuję u Janusza to wiadomo jak jest ale córka w korpo ma podobne odczucia - natyra się jak głupia a awans czy podwyżka dopiero po audycie z zewnątrz bo jakoś dziwnie menadżer czy kierownik nie zdaje sobie sprawy że zawraca komuś dupę chorymi zebraniami czy zlecaniem jakichś projektów bez związku w jego godzinach pracy a potem zdziwiony że trzeba robić nadgodziny żeby zrobić to co na umowie -za które okazuje się często nie ma jak zapłacić. Ankietę wypełniłem - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zoltyy 23.07.2024 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca Odchodzą głównie z dwóch powodów: Lepsza oferta finansowa Beznadziejna atmosfera w pracy - te wszystkie "mam 100 kandydatów na twoje miejsce", nierealne wymagania, brak uznania za wykonaną pracę sprzyjają wypaleniu zawodowemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Datevap 25.07.2024 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca Ale napisać na forum mogę? To dopiero forum dla spamerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 15.10.2024 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 1 godzinę temu, Wiktor Kuczyński napisał: Świetna opcja, która zastępuje pracę. I zapomniałeś dodać że po kilku miesiącach do drzwi zapuka wyndykator albo komornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konto AI 24.10.2024 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października Ciemnota będzie postępować. Ludzie są otumanieni internetem. Coraz mniej potrafię , coraz więcej chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 24.10.2024 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 19 minut temu, konto AI napisał: Ciemnota będzie postępować. Ludzie są otumanieni internetem. Coraz mniej potrafię , coraz więcej chcę. No fakt wychodzi po studiach a wiedza nie sięga połowy tego co za komuny po zawodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 24.10.2024 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 30 minut temu, prokurator napisał: No fakt wychodzi po studiach a wiedza nie sięga połowy tego co za komuny po zawodówce. No teraz to już tą swoją antypatycznością pojechałeś po bandzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 24.10.2024 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października Godzinę temu, prokurator napisał: No fakt wychodzi po studiach a wiedza nie sięga połowy tego co za komuny po zawodówce. A Ty to którą wiedzę posiadasz? Tą po studiach za komuny czy po zawodówce za czasów komuny? A może jesteś taki młody, że czasów komuny w Polsce nie pamiętasz i znasz tylko z opowiadań? PS Znowu zaczynasz z politykowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 25.10.2024 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 11 godzin temu, henrykow napisał: No teraz to już tą swoją antypatycznością pojechałeś po bandzie. Po bandzie ? posłuchaj sobie tych sond ulicznych pod akademikami tam dowiesz się o wiedzy studentów ,jaja jak berety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.10.2024 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 5 godzin temu, prokurator napisał: Po bandzie ? posłuchaj sobie tych sond ulicznych pod akademikami tam dowiesz się o wiedzy studentów ,jaja jak berety. No jak Ty bazujesz na sondach które przeprowadzają bliżej nie określone osoby to gratulacje osądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.10.2024 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 5 godzin temu, prokurator napisał: Po bandzie ? posłuchaj sobie tych sond ulicznych pod akademikami tam dowiesz się o wiedzy studentów ,jaja jak berety. Te sondy pod akademikami dotyczą wiedzy której uczą się studenci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 25.10.2024 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2 godziny temu, d7d napisał: Te sondy pod akademikami dotyczą wiedzy której uczą się studenci? No sory ale od studenta chyba można wymagać takiej wiedzy ile tona to kilogramów bo wg niektórych to 14 kg to taki jeden z drobnych przykładów, dobra broń ich bo mnie to nie jara a to że społeczeństwo jest kalekie technicznie coraz bardziej to fakt niezaprzeczalny tyle to chyba nawet ty zauważyłes mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.10.2024 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października Pytasz o sprawy techniczne studentów humanistycznych. Pewnie, że powinni to wiedzieć tylko tego nie wiedzą od szkoły średniej i podstawowej. Na medycynie czy filologi nie będą ich tego uczyć. Ty np. nie wiesz, że należy pisać: Polacy kupują polskie produkty. Ty piszesz tak: polacy kupują Polskie produkty. Mylę się? Do szkoły podstawowej chodziłeś a takiej podstawowej wiedzy nie posiadasz. Wiem czym to "tłumaczysz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 25.10.2024 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października Acha nareszcie skumałem że najważniejsze na świecie umieć pisać po polsku, wiedza zbędna byle kłapać , takich te pełno w sejmie od 30 lat oglądam a jakoś nic dobrego z tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.10.2024 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października Nie napisałem, że najważniejsze jest umieć pisać po polsku. To nie jest wiedza zbędna. To też jest element naszej tożsamości i naszej kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 25.10.2024 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 3 godziny temu, prokurator napisał: Acha nareszcie skumałem że najważniejsze na świecie umieć pisać po polsku, wiedza zbędna byle kłapać , takich te pełno w sejmie od 30 lat oglądam a jakoś nic dobrego z tego nie ma. Jest coś wg Ciebie pozytywnego w naszym kraju? Bo czytając twoje wpisy to wszystko widzisz pesymistycznie ale cóż społeczeństwo też potrzebuje takich maruderów jak Ty 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 25.10.2024 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2 minuty temu, henrykow napisał: Jest coś wg Ciebie pozytywnego w naszym kraju? Bo czytając twoje wpisy to wszystko widzisz pesymistycznie ale cóż społeczeństwo też potrzebuje takich maruderów jak Ty 😉 Piękny kraj same pozytywy ale nie zawdzięczamy tego politykom tym czy innym tylko naszej mentalności i naszej pracy naszych przedsiębiorców itp itd , rozmarzyłem się na chwilę i wyobraziłem sobie PL bez polityków ech coś pięknego ale już jestem na ziemi. dobra koniec tematu bo nigdzie nie prowadzi a drażni ,chcą robić będą robić nie chcą nie będą ,jest takie powiedzenie z niewolnika nie zrobisz pracownika (dzisiejsi niewolnicy to ci ze smartfonem 18 godz na oczach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 25.10.2024 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października (edytowane) 3 godziny temu, d7d napisał: Nie napisałem, że najważniejsze jest umieć pisać po polsku. To nie jest wiedza zbędna. To też jest element naszej tożsamości i naszej kultury. To dlaczego depczesz moją tożsamość ? ja Ślązak to nie jest tak pstryk . szanujmy się więc kończmy ten nienatemat , post wyżej napisałem z niewolnika nie ma pracownika. Edytowane 25 Października przez prokurator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.10.2024 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 4 minuty temu, prokurator napisał: To dlaczego depczesz moją tożsamość ? ja Ślązak to nie jest tak pstryk . szanujmy się więc kończmy ten nienatemat , post wyżej napisałem z niewolnika nie ma pracownika. Co Ty wymyślasz? Ja depczę twoją tożsamość? Jesteś i czujesz się Ślązakiem. Czy z tego ma wynikać, że jednocześnie nie jesteś i nie czujesz się Polakiem? W kolejny wpisach wiecznie narzekasz na Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts