Robinson74 28.07.2024 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca Nie widzę możliwiści edycji postu po jego wysłaniu w celu dokonania korekty treści lub uzupełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.07.2024 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca (edytowane) 34 minuty temu, Robinson74 napisał: Nie widzę możliwiści edycji postu po jego wysłaniu w celu dokonania korekty treści lub uzupełnienia. Jest taka możliwość. Prawy górny narożnik " ..." klikasz i masz opcję edytuj. Właśnie to teraz zrobiłem 😉 Edytowane 28 Lipca przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.07.2024 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2 godziny temu, henrykow napisał: Jest taka możliwość. Prawy górny narożnik " ..." klikasz i masz opcję edytuj. Właśnie to teraz zrobiłem 😉 Ta opcja znika po 5 minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 28.07.2024 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca Co nie oznacza że tej opcji nie ma. @Robinson74 pytał czy jest możliwość edycji bo nie widzi tej opcji. Ustawienie czasu na edycję można dowolnie zmieniać z pozycji admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.07.2024 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca Godzinę temu, henrykow napisał: Co nie oznacza że tej opcji nie ma. @Robinson74 pytał czy jest możliwość edycji bo nie widzi tej opcji. Ustawienie czasu na edycję można dowolnie zmieniać z pozycji admina. Dlatego doprecyzowałem, żeby nie szukał tej opcji pod "..." w starszych postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 28.07.2024 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca OK, szkoda, że to tylko 5 minut. Sensowne byłoby ustawienie możliwości edycji bez ograniczeń czasowych, jeśli post jest cały czas ostatnim postem w danym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 28.07.2024 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca A co z prywatnymi wiadomościami? Odnoszę wrażenie, że zniknęły. Chyba że sam je sobie pokasowałem, ale nie przypominam sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 28.07.2024 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 17 minut temu, Robinson74 napisał: OK, szkoda, że to tylko 5 minut. Sensowne byłoby ustawienie możliwości edycji bez ograniczeń czasowych, jeśli post jest cały czas ostatnim postem w danym wątku. Dobrze jest, 5 minut wystarczy na poprawę błędów. Zakładam, że wklejanie zdjęć będzie działać jak należy. Więcej nie potrzeba. Ostudzi to dyskusje - ludzie będą się pilnować zanim napiszą coś, czego się potem by wstydzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 28.07.2024 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca Nie widzę sensu ograniczania czasu. Są posty, które zbierają wiedzę całego wątku. Taki przykład: Bywa, że np. hosting zewnętrzny przestaje działać czy linki przestają działać i warto zaktualizować. Bywa, że wiedza autora się zmienia - też warto zaktualizować żeby nie wprowadzać w błąd (bo ktoś wyszuka post, nie przeczyta co się potem działo przez ileś postów czy stron - i pozostaje w błędzie) i tu chciałem dać przykład swojego wpisu: Ale się okazało, że zniknęła jego edycja. Wyedytowałem go tuż przed wysłaniem tego postu: Edytując wstawiłem do niego fotki z pomiarami, które zniknęły. Więc jedna rzecz, że coś tu się porozjeżdżało przy przenosinach jeżeli chodzi o zawartość forum. Druga - ten ostatni post z 6 lipca. Jest kawałek cytatu - ale jest nim obrazek, który się nie wyświetla. I nie ma jak przejść do posta "Nie ma końca napisał:" Trzecia - czemu ma służyć ograniczanie czasu edycji? To tylko zmniejszy czytelność forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaszakk 29.07.2024 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca Też mam problem z logowaniem. Rzecz w tym, że zawsze używałem nazwy użytkownika, a teraz forum wymaga podania adresu e-mail zamiast nazwy, a ja już nie pamiętam jakiego adresu używałem te kilka lat temu, gdy zakładałem tu konto. Ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.07.2024 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca O, na nowym forum już u mnie wszystko działa jak wcześniej sygnalizowaliście: czyli "jedno zgłoszenie na 30minut" - wcześniej mi to ograniczenie nie działało i mogłem częściej. A tak ? Spam poczeka na innych przeglądających, bo ja nie będę czekał aż automat mi pozwoli zgłosić. Naprawdę nie da się tego zmienić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2024 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca Nadal nie jestem w stanie zgłaszać spamu, bo pojawia się "maksymalnie jedno zgłoszenie na pół godziny", mimo, ze od ostatniej wizyty na forum minęło ponad 10 godzin: https://forum.murator.pl/topic/281205-wilgoć-w-pokoju-rekuperacja-czy-klimatyzacja/#comment-9131692 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2024 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.08.2024 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia Taki przykładowy temat Nie ma Moderatorów i nie ma kto usuwać spamowych wpisów i tym lub innych tematach. "Zgłoś naruszenie" jest bez sensu. Zgłoszenie zajmuje za dużo czasu a moderacja DSA działa z opóźnieniem (jeżeli działa). Czy Redakcja i jej Informatycy potrafią coś z tym zrobić ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.08.2024 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia Ale o co tu kaman? Skoro Redakcji nie przeszkadza spam to o co tu kopie kruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.08.2024 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia Powiadomienia o statusie są w języku angielskim: "Hey! You just earned the 'Dedicated' badge!" Niepotrzebnie nowe informacje na forum wyświetlają też aktualizacje prywatnych galerii i dzienników. Na zgłoszenia spamu nikt nie reaguje, bo widzę, ze wiszą wpisy sprzed kilku tygodni a nawet m-cy, które już dawno zgłaszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.08.2024 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 5 godzin temu, henrykow napisał: Ale o co tu kaman? Skoro Redakcji nie przeszkadza spam to o co tu kopie kruszyć. O zasady. O porządek (ordnung muss sein). Tobie taki SPAM i BOTY nie przeszkadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 01.08.2024 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia Nie, olewam je a tak poza tym nie mój cyrk nie moja małpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ratpaw 01.08.2024 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 5 hours ago, henrykow said: Ale o co tu kaman? Skoro Redakcji nie przeszkadza spam to o co tu kopie kruszyć. Mi też przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.08.2024 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 28 minut temu, henrykow napisał: Nie, olewam je a tak poza tym nie mój cyrk nie moja małpa. No szkoda. Widocznie nie czujesz się z FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts