Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NOWE FORUM MURATORA - czekamy na Wasze uwagi

Recommended Posts

17 godzin temu, prokurator napisał:

A ja mam tylko jedno pytanie do redakcji chodzi o tematy polityczne i takie wokoło czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie ?  bo widać trand na wszelkich forach zamykania ust dlatego pytam niezobowiązująco czy to smutni panowie czy wy sami tak zdecydowaliście.

Idź na forum polityczne jak chcesz gadać o polityce. 
Zero poltyki, bo inaczej powiadomienia o nowych postach zostaną zaspamowane śmieciami konfiarzy.

18 godzin temu, prokurator napisał:

A ja mam tylko jedno pytanie do redakcji chodzi o tematy polityczne i takie wokoło czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie ?  bo widać trand na wszelkich forach zamykania ust dlatego pytam niezobowiązująco czy to smutni panowie czy wy sami tak zdecydowaliście.

Bo to forum budowlane a nie polityczne czy religijne, takie tematy rodzą tylko agresje i wzajemne obrzucanie się błotem wśród adwersarzy, potrzebne to?

• Like 1
  • Thanks 1

18 godzin temu, prokurator napisał:

Zero polityki a w szczególności zwłaszcza w wydaniu @prokurator vel. @gogus vel. @Kryzys vel. Bercik i tym podobnych. Zero polityki w której "moja" wizja jest jedynie słuszna a Chiny (i niektóre inne) są najlepsza a inne to UE, lewactwo, komuchy i inne paskudne gadziny które nam odebrały wolność :D

• Like 1

2 godziny temu, Elfir napisał:

Idź na forum polityczne jak chcesz gadać o polityce. 
Zero poltyki, bo inaczej powiadomienia o nowych postach zostaną zaspamowane śmieciami konfiarzy.

Potrafisz ty aby czytać ? gdzie napisałem że chcę politykować ? pytanie było czy to redakcji decyzja czy smutni panowie tego chcą tyle.

1 godzinę temu, d7d napisał:

Zero polityki a w szczególności zwłaszcza w wydaniu @prokurator vel. @gogus vel. @Kryzys vel. Bercik i tym podobnych. Zero polityki w której "moja" wizja jest jedynie słuszna a Chiny (i niektóre inne) są najlepsza a inne to UE, lewactwo, komuchy i inne paskudne gadziny które nam odebrały wolność :D

Ciebie nikt o zdanie nie pytał więc .

Już zaczynasz...

ad. "czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie" sugerujesz kolejny spisek?

Z takimi wpisami i polityką idź na inne Forum. Nie czekaj aż dostaniesz kolejnego bana za politykowanie.

ad. "widać trand na wszelkich forach zamykania ust  - czyżby na innych forach też mieli dosyć Twoich "politycznych" wpisów?

5 minut temu, d7d napisał:

Już zaczynasz...

ad. "czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie" sugerujesz kolejny spisek?

Z takimi wpisami i polityką idź na inne Forum. Nie czekaj aż dostaniesz kolejnego bana za politykowanie.

ad. "widać trand na wszelkich forach zamykania ust  - czyżby na innych forach też mieli dosyć Twoich "politycznych" wpisów?

Zaczynasz ty z tymi wyliczankami robi to też Elifir wytykając kto może lub nie coś pisać , ogarnijcie się POwcy z kąd u was tyle jadu ? tam było proste pytanie odpowidź też mogła być prosta tak to redakcja lub tak smutni panowie nalegali i na tym byłoby koniec ale nie ty już muszisz wtracić swoje wypociny Elifir tez oczywiści musiała z konfiarzami wyskoczyć , ,mnie jadu mniej.

• Haha 1

2 godziny temu, prokurator napisał:

Potrafisz ty aby czytać ? gdzie napisałem że chcę politykować ? pytanie było czy to redakcji decyzja czy smutni panowie tego chcą tyle.

tego chce większość forumowiczów. Odpowiedz satysfakcjonuje?

21 minut temu, prokurator napisał:

Jeśli było jakies tajne głosowanie i tak wyszło to ja to uszanuję , satysfakcjonuje ?

7 godzin temu, prokurator napisał:

Widzisz, piszesz najpierw że nie chciałeś/nie chcesz politykować a teraz z uporem i na moje rozumowanie   jednoznacznie prowadzisz tak rozmowę że wynika z niej że chcesz politykować na FM.

Masz na koncie 125 postów a jak pozwoliłem sobie zajrzeć😉 na Twój profil to jest tam zaledwie kilkanaście postów, co się stało z pozostałą zawartością którą napisałeś? gdzie ja wcięło?

Edytowane przez henrykow

10 godzin temu, fotohobby napisał:

Reszta była o polityce.

W usuniętych wątkach. Jak widać Bercik się dusi, jak nie może sobie konfy popromować :)

Martw się o siebie z tego co wiem to bardzo chętnie w tym brałes udział a terasz popatrz niewiniątko zwala na drugiego, dobra dość tego kończmy tę męczącą niepotrzebną dysputę ,o polityce nie gadamy więc luz.