henrykow 04.10.2024 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 1 godzinę temu, d7d napisał: U nie Home działa i przewija w górę. Jak widać u wszystkich nie działa ale to przecież nie problem aby dodać funkcję strzałki do góry a jest to do zrobienia bo inne fora jak już nieraz wspominałem jadą na takim oprogramowaniu i posiadają taką strzałkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 04.10.2024 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października PS było: "U nie Home działa..." a miało być "U mnie Home działa..." - zjadło literę "m". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 04.10.2024 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 26 minut temu, d7d napisał: PS było: "U nie Home działa..." a miało być "U mnie Home działa..." - zjadło literę "m". Spoko, tez ja tak to odczytałem że u Ciebie działa😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 06.10.2024 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października A ja mam tylko jedno pytanie do redakcji chodzi o tematy polityczne i takie wokoło czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie ? bo widać trand na wszelkich forach zamykania ust dlatego pytam niezobowiązująco czy to smutni panowie czy wy sami tak zdecydowaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2024 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 17 godzin temu, prokurator napisał: A ja mam tylko jedno pytanie do redakcji chodzi o tematy polityczne i takie wokoło czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie ? bo widać trand na wszelkich forach zamykania ust dlatego pytam niezobowiązująco czy to smutni panowie czy wy sami tak zdecydowaliście. Idź na forum polityczne jak chcesz gadać o polityce. Zero poltyki, bo inaczej powiadomienia o nowych postach zostaną zaspamowane śmieciami konfiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 07.10.2024 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 18 godzin temu, prokurator napisał: A ja mam tylko jedno pytanie do redakcji chodzi o tematy polityczne i takie wokoło czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie ? bo widać trand na wszelkich forach zamykania ust dlatego pytam niezobowiązująco czy to smutni panowie czy wy sami tak zdecydowaliście. Bo to forum budowlane a nie polityczne czy religijne, takie tematy rodzą tylko agresje i wzajemne obrzucanie się błotem wśród adwersarzy, potrzebne to? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2024 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 18 godzin temu, prokurator napisał: A ja mam tylko jedno pytanie do redakcji chodzi o tematy polityczne i takie wokoło czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie ? bo widać trand na wszelkich forach zamykania ust dlatego pytam niezobowiązująco czy to smutni panowie czy wy sami tak zdecydowaliście. Zero polityki a w szczególności zwłaszcza w wydaniu @prokurator vel. @gogus vel. @Kryzys vel. Bercik i tym podobnych. Zero polityki w której "moja" wizja jest jedynie słuszna a Chiny (i niektóre inne) są najlepsza a inne to UE, lewactwo, komuchy i inne paskudne gadziny które nam odebrały wolność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 07.10.2024 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2 godziny temu, Elfir napisał: Idź na forum polityczne jak chcesz gadać o polityce. Zero poltyki, bo inaczej powiadomienia o nowych postach zostaną zaspamowane śmieciami konfiarzy. Potrafisz ty aby czytać ? gdzie napisałem że chcę politykować ? pytanie było czy to redakcji decyzja czy smutni panowie tego chcą tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 07.10.2024 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 1 godzinę temu, d7d napisał: Zero polityki a w szczególności zwłaszcza w wydaniu @prokurator vel. @gogus vel. @Kryzys vel. Bercik i tym podobnych. Zero polityki w której "moja" wizja jest jedynie słuszna a Chiny (i niektóre inne) są najlepsza a inne to UE, lewactwo, komuchy i inne paskudne gadziny które nam odebrały wolność Ciebie nikt o zdanie nie pytał więc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2024 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października Już zaczynasz... ad. "czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie" sugerujesz kolejny spisek? Z takimi wpisami i polityką idź na inne Forum. Nie czekaj aż dostaniesz kolejnego bana za politykowanie. ad. "widać trand na wszelkich forach zamykania ust - czyżby na innych forach też mieli dosyć Twoich "politycznych" wpisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 07.10.2024 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 5 minut temu, d7d napisał: Już zaczynasz... ad. "czy to na polecenie smutnych panów czy sami z siebie je wyłaczacie" sugerujesz kolejny spisek? Z takimi wpisami i polityką idź na inne Forum. Nie czekaj aż dostaniesz kolejnego bana za politykowanie. ad. "widać trand na wszelkich forach zamykania ust - czyżby na innych forach też mieli dosyć Twoich "politycznych" wpisów? Zaczynasz ty z tymi wyliczankami robi to też Elifir wytykając kto może lub nie coś pisać , ogarnijcie się POwcy z kąd u was tyle jadu ? tam było proste pytanie odpowidź też mogła być prosta tak to redakcja lub tak smutni panowie nalegali i na tym byłoby koniec ale nie ty już muszisz wtracić swoje wypociny Elifir tez oczywiści musiała z konfiarzami wyskoczyć , ,mnie jadu mniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2024 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października A taki był spokój i była normalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2024 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2 godziny temu, prokurator napisał: Potrafisz ty aby czytać ? gdzie napisałem że chcę politykować ? pytanie było czy to redakcji decyzja czy smutni panowie tego chcą tyle. tego chce większość forumowiczów. Odpowiedz satysfakcjonuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pdothash 07.10.2024 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października Dodajcie go sobie do ignorowanych i tyle, łatwość zrobienia tego jest chyba największą (jedyna?) zaletą nowego forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2024 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października Lepiej jest leczyć przyczynę choroby a nie objawy. Przyczyna choroby może się rozwijać i może być nie do opanowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 07.10.2024 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 3 godziny temu, Elfir napisał: tego chce większość forumowiczów. Odpowiedz satysfakcjonuje? Jeśli było jakies tajne głosowanie i tak wyszło to ja to uszanuję , satysfakcjonuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 07.10.2024 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października (edytowane) 21 minut temu, prokurator napisał: Jeśli było jakies tajne głosowanie i tak wyszło to ja to uszanuję , satysfakcjonuje ? 7 godzin temu, prokurator napisał: Potrafisz ty aby czytać ? gdzie napisałem że chcę politykować ? pytanie było czy to redakcji decyzja czy smutni panowie tego chcą tyle. Widzisz, piszesz najpierw że nie chciałeś/nie chcesz politykować a teraz z uporem i na moje rozumowanie jednoznacznie prowadzisz tak rozmowę że wynika z niej że chcesz politykować na FM. Masz na koncie 125 postów a jak pozwoliłem sobie zajrzeć😉 na Twój profil to jest tam zaledwie kilkanaście postów, co się stało z pozostałą zawartością którą napisałeś? gdzie ja wcięło? Edytowane 7 Października przez henrykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 07.10.2024 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października Reszta była o polityce. W usuniętych wątkach. Jak widać Bercik się dusi, jak nie może sobie konfy popromować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 07.10.2024 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października Godzinę temu, prokurator napisał: Jeśli było jakies tajne głosowanie i tak wyszło to ja to uszanuję , satysfakcjonuje ? Jeżeli było tajne to ale nie wiedziałem o takowym bo było tajne. Dlatego też nie głosowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokurator 08.10.2024 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 10 godzin temu, fotohobby napisał: Reszta była o polityce. W usuniętych wątkach. Jak widać Bercik się dusi, jak nie może sobie konfy popromować Martw się o siebie z tego co wiem to bardzo chętnie w tym brałes udział a terasz popatrz niewiniątko zwala na drugiego, dobra dość tego kończmy tę męczącą niepotrzebną dysputę ,o polityce nie gadamy więc luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts