asiaasia1719499938 03.02.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 asiaasiabardzo ładna łazienka!!!!możesz wkleić wiecej zdjec? Bardzo dzękuje http://img158.imageshack.us/img158/7581/azienka034vd.jpg http://img48.imageshack.us/img48/9686/zienka016yl.jpg http://img158.imageshack.us/img158/628/azienka72ex.jpg http://img204.imageshack.us/img204/1162/azienkari3.jpg asiassia mam jesze jedno pytanko - ile kosztował Was ten narożny kibelek? tzn to co jest pod kaflami? bo ja tez sie nad tym zastanawiam a gdziesz czytalam ze narozny system podwieszany kosztuje około 1600 zł. Zgadza się, narożny sporo kosztuje. Ale nasz wykonawca poradził nam, żeby kupić zwykły, bo jak najbardziej się nadaje. I jak widać na zdjęciu jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleks 1719501264 04.02.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 asiaasia dziękuję za odpowiedz, tak właśnie sobie myślałam żeby zainstalować normalny, więc jak u Ciebie jest oki to ja tez tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA_GRZESIEK 06.04.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 witajcieProsze o rady na temat w/w blatu oraz jesli mozna rowniez prosze o fotki! Jak jest montowany taki blat, głównie interesuje mnie granit,Czy ma ktos pod takim blatem szafki, bez szafek?, Pokażcie swoją łazienkę eksponujac wlasnie umywalki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qasi79 07.04.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 parę postów niżej, na drugiej stronie ... http://forum.muratordom.pl/umywalka-blatowa-polblatowa-sposob-montazu,t127450.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Holyboy 01.06.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Witam, Jestem na etapie urządzania łazienki. Mam kupioną umywalkę wpuszczaną i zastanawiam się z czego wykonać blat pod nią. Z rozwiązań jakie biorę pod uwagę to blat wykonany z płytek lub docinanej na zamówienie płyty. Umywalka ma kształt elipsy i ma być usytuowana w rogu, zatem blat z płyty wydaje się więc rozwiązaniem prostszym. Zatem moje pytania: z jakiego rodzaju płyty wykonać taki blat - jakie parametry muszą spełniać takie płyty (tzn. o co zapytać np. w Castoramie)? czy mogą użyte być blaty kuchenne? czy muszą być dodatkowo zabezpieczane? Jeżeli ktoś posiada taki blat w łazience proszę o informacje jak sprawdza się to rozwiązanie i czy zdecydowałby się na nie ponownie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalio 01.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 jeżeli tanio i na jakiś czas to płyta, jeżlei na zawsze to granit ... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 02.06.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 jeżeli tanio i na jakiś czas to płyta, jeżlei na zawsze to granit ... niestety dlaczego niestety ? kamień naturalny czyli granit jest aktualnie najtańszym rozwiązaniem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plulka 02.06.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 ... a moze konglomerat, mam z niego polki w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalio 02.06.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 to niestety, bo drogo, moze sam kamień nie aż tak (600 złm2) ale obróbka, nawet nie liczyłem ile se zaśpiewali za blat u mnie, wiem tylko że mam go na zawsze i estetycznie - zakładałem podwieszane dwie umywalki obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 02.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 my mamy z olejowanego merbau i sprawdza się świetnie - olejujemy go średnio raz na 2-3 tygodnie, woda i chemia mu w ogóle nie szkodzi - można szorować - i śladu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.06.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 my mamy z olejowanego merbau i sprawdza się świetnie - olejujemy go średnio raz na 2-3 tygodnie, woda i chemia mu w ogóle nie szkodzi - można szorować - i śladu nie ma. a możesz pokazać fotkę? myślę o czymś podobnym i nie wiem - blat z mozaiki czy drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.06.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 u nas też drewniane blaty i mimo, że nie mieszkamy jeszcze to korzystamy z łazienek ilokroć jesteśmy na budowie. Blaty są z egzotyka, lakierowane- nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 02.06.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 my mamy z olejowanego merbau i sprawdza się świetnie - olejujemy go średnio raz na 2-3 tygodnie, woda i chemia mu w ogóle nie szkodzi - można szorować - i śladu nie ma. a możesz pokazać fotkę? myślę o czymś podobnym i nie wiem - blat z mozaiki czy drewna Fotki sa takie sobie - własnych jeszcze nie zrobiliśmy ale na stronie naszego Stolarza, pod podanym niżej adresem jest trochę zdjęć drewna w naszej łazience i kuchni (7 ostatnich fotek) http://www.bdj.com.pl/nggallery/page-12/album-1/gallery-5/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 02.06.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Mymyk_KSK, fajne, dzięki Monika $ Seba Wasze łazienki to wzór niedościgniony - to zestawienie kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 02.06.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Wprawdzie u mnie umywalka nablatowa, ale półeczkę można zastosować i do wpuszczanej. My mamy zrobioną z kafli drewnopodobnych, oto i ona (proszę nie zwracać uwagi na nieporządek, jeszcze ie mieszkamy i jest to jedyna czynna umywalka) http://lh5.ggpht.com/NAJSK5/SERg0z79VoI/AAAAAAAABZM/-sg7eHoq-D4/s400/DSC00622.JPG Trochę mało widać , ale nie mam innego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 my mamy z olejowanego merbau i sprawdza się świetnie - olejujemy go średnio raz na 2-3 tygodnie, woda i chemia mu w ogóle nie szkodzi - można szorować - i śladu nie ma. a możesz pokazać fotkę? myślę o czymś podobnym i nie wiem - blat z mozaiki czy drewna Fotki sa takie sobie - własnych jeszcze nie zrobiliśmy ale na stronie naszego Stolarza, pod podanym niżej adresem jest trochę zdjęć drewna w naszej łazience i kuchni (7 ostatnich fotek) http://www.bdj.com.pl/nggallery/page-12/album-1/gallery-5/ A ten stolarz to jakis rozsadny? Szukam jakiegos dobrego i niedrogiego w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.06.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Stolarz bardzo rozsadny (namiary na niego dostaliśmy z forum oczywiście ) a przy tym nie przeraził się obudowania naszej wanny a trzech innych którzy oglądali - przed nim- nasze "zlecenie", uciekło Robił u nas jeszcze schody, futryny i pare innych dupereli i wszystko wyszło porządnie. A przy tym jest bardzo sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.06.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Mymyk_KSK, fajne, dzięki Monika $ Seba Wasze łazienki to wzór niedościgniony - to zestawienie kolorów... dziękujemy- tym berdziej że całość naszego pmysłu, tacy jesteśmy dumni, a jak się jeszcze komuś podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Stolarz bardzo rozsadny (namiary na niego dostaliśmy z forum oczywiście ) a przy tym nie przeraził się obudowania naszej wanny a trzech innych którzy oglądali - przed nim- nasze "zlecenie", uciekło Robił u nas jeszcze schody, futryny i pare innych dupereli i wszystko wyszło porządnie. A przy tym jest bardzo sympatyczny Dzieki, mam go juz w ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 06.06.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 w castoramie mozna kupić gotowe blaty drewniane z merbau zaimpregnowane na miejscu wycinają tez w nich wszelkie otwory taki blat wystarczy porzadnie zaolejować i gotowe a wyglada super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts