ania.mor 24.01.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Poniewaz stałam sie niespodziewana posiadaczką domku do remontu, to szukam pilnie architekta z Warszawy lub okolic, który zrobiłby:- ocene stanu technicznego budynku (czy nadaje sie do remontu i za ile), - inwentaryzacje (nie ma jakiegokolwiek planu tego budynku) - oraz projekt przebudowy (domek jest niewielki ale dwurodzinny i potrzebuje rady jak go przerobic aby był jak najbardziej funkcjonalny dla naszej rodziny). A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.01.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania.mor 24.01.2005 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Gratuluje. jak na razie to nie ma czego, bo ,przynajmniej na pierwszy rzut oka' domek wygląda nie za ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.01.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Gratuluje przyrostu majatku trwalego W koncu lepiej miec cos niz nic. Cos mozna przetworzyc a nic ... raczej trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania.mor 24.01.2005 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Gratuluje przyrostu majatku trwalego W koncu lepiej miec cos niz nic. Cos mozna przetworzyc a nic ... raczej trudno fakt ale ja nadal szukam architekta - specjalisty od remontów, bo nie wiem czy z tego mozna cos przetworzyć czy lepiej zapalić lont i .... BUM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.01.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Aniu, zrobić się da wszystko... jesli nie jest w najgorszym stanie technicznym, to będzie dobrze. Na forum rzadko ogłaszają się architekci. Polecam wycieczkę po kilku w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania.mor 25.01.2005 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Aniu, zrobić się da wszystko... jesli nie jest w najgorszym stanie technicznym, to będzie dobrze. super! właśnie od dłuższego czasu kombinowałam jak namówić męża na budowe domku a tu taka okazja (niespodziewana darowizna) sama pcha sie w ręce! zaraz biorę książkę telefoniczną i szukam architektów. wielkie dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Aniu.mor, czy Twoje poszukiwania architekta zakończyły się powodzeniem? Jeśli nadal szukasz, nieśmiało chciałabym polecić swoje usługi... Jestem architektką z 8-letnią praktyką zawodową (także w Berlinie) i uprawnieniami a od niedawna szczęśliwą posiadaczką także własnej firmy projektowej . Zapraszam na kawę, by porozmawiać o Waszych marzeniach i zaprezentować swoje portfolio. Mój telofon to: 603 446 115. Pozdrawiam, Lena H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts