Kamilius83 26.07.2024 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca Witam. Szukam drzwi wewnętrznych. Z tego co mi polecają sprzedawcy to firmy Intenso (są ciekawe drzwi, ale kolor nie idealny), Entra (super kolor, nie możemy dobrać ciekawych drzwi) i Erkado (spory wybór, kolor ok) Ale potem poszedłem do innego sklepu i wow jest idealnie: POLSKONE Sonata (Dąb Polski) z trzema "paskami" lub Też ciekawe Veri Dąb Polski Tyle, że czytałem, że to lipna firma. Jest dużo fatalnych opinii. Czy coś podobnego w podobnym kolorze (Dąb Polski) da się gdzieś znaleźć indziej. Szukałem nie znalazłem. Czy warto jednak kupić Polskone "bo się podoba" czy cisnąć w lepszego producenta i zapomnieć, że coś się bardziej podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekww1 28.07.2024 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca jeśli szukasz drzwi, które będą miały jakość premium i dobrą cenę za taką jakość, to moim zdaniem drzwi Adezo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszekTomaszek9983 11.09.2024 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września Około miesiąc temu wymieniałem drzwi z firmą PewneDrzwi i generalnie bardzo ładne drzwi mają w ofercie. Jeśli nadal stoisz przed wyborem to sprawdź sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts