Kerimuss 28.07.2024 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2024 Po deszczowej wiośnie podniósł się poziom wód gruntowych i wskutek tego mam w garażu zawilgoconą podłogę z betonu. Ponieważ zięciowi zostało sporo posadzki samopoziomującej namawia mnie żebym wylał ją na tą podłogę. Mam wątpliwości, czy jest sens to robić? Jak długo będzie ta posadzka schnąć skoro podłoże ciągle wilgotne jest? No i w ogóle jaka będzie tego jakość jeżeli w tak dziwnych warunkach będzie to wykonywane. Co proponujecie i jakie macie uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojiolkem 07.08.2024 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2024 Wyjmij wszystko, co jest luźne, wszelkie kawałki, które są odpryskiwane lub popękane. Upewnij się, że jest wolny od wszelkich zanieczyszczeń. Przed użyciem betonu samopoziomującego należy dobrze zagruntować powierzchnię. Jeśli masz większe szczeliny, większe niż 2 cale, zalecałbym najpierw użycie masy betonowej do wypełnienia obszaru, pozostawienie go do całkowitego wyschnięcia, a następnie zagruntowanie. Następnie będziesz gotowy na masę samopoziomującą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojiolkem 13.08.2024 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2024 On 8/7/2024 at 5:53 PM, ojiolkem said: Wyjmij wszystko, co jest luźne, wszelkie kawałki, które są odpryskiwane lub popękane. Upewnij się, że jest wolny od wszelkich zanieczyszczeń. Przed użyciem betonu samopoziomującego należy dobrze zagruntować powierzchnię. Jeśli masz większe szczeliny, większe niż 2 cale, zalecałbym najpierw użycie masy betonowej do wypełnienia obszaru, pozostawienie go do całkowitego wyschnięcia, a następnie zagruntowanie. Następnie będziesz gotowy na masę samopoziomującą https://vidmate.onl/. I got this,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts