idiuna 24.01.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 CZEŚĆ Przymierzam się do domu Celinka . Czy ktoś budował lub buduje ten dom ??? Jestem ciekawa kosztów budowy Będę wdzięczna za wszelkie informacje Pozdrawiam AGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jares 11.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Po prostu nie mogę uwierzyć, że nikt nie buduje Celinki! No bo ja też zamierzam. Czy Twoje styczniowe pytanie jest jeszcze aktualne, czy już się rozmyśliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 15.06.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Również się dołącze - fajny projekt i jestem nim zainteresowany - jeszcze ktoś? ,czy przedmówcy już go budują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekzaporowski 16.10.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 w zeszłym tygodniu, dostalimy już kupiony projekt. Mapę mamy do celow projektowych. Szukamy teraz projektanta do projektu zagospodarowania dzialki....w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts