kroyena 24.01.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Czy mi się wydaje, czy coś dzisiaj jakby wolno się kulają strony Forrum Muratorrum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.01.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Wydaje Ci sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.01.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Dobrze ci się wydaje , kuleją oj kuleją - w ogóle to jakieś totalne zaśnieżenie chyba : nawet w Wawie dziś pociągi nie kursowały ( prąda ci w tej stolicyji zabrakło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.01.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 No to u mnie chyba chodzi wszystko telepatycznie.. bo dziala bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 28.01.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Dzisiaj też coś nie tituti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.01.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 No... serwer jakieś błędy wyrzuca itede. Ale nie tylko Murator. Zauważyłem, że mi wycięło album z Onetu. To znaczy zdjęcia w dzienniku się pokazują, ale moja szanowna facjata już nie (w końcu wrzuciłem ja na inny serwer). I w dodatku przy próbie wejścia mówi, że nie ma takiego albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.01.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 U mnie Forum chodzi w normalnym tempie, tylko czas zatrzymał się kilkanaście minut po 14-tej Nie widać nicków osób które pisały po tej godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 28.01.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Oj chyba cos tu nie gra, chcialam wyslac nowy watek i wyskakuje ciagle jakis error. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 28.01.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Oj chyba cos tu nie gra, chcialam wyslac nowy watek i wyskakuje ciagle jakis BLAD OGOLNY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 28.01.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Jak to przeczytacie to znaczy że o 21.00 nie działa dobrze A jak nie przeczytacie tego to znaczy że NIE DZIAŁA !!! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 28.01.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 na 3 odpowiedzi poszła tylko jedna coś jednak dzisiaj leży cały czas wyskakuje error145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 28.01.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Dziwne rzeczy się dzieją.Klikam funkcję -> Pokaż posty od ostatniej wizyty pokazuje się komunikat, ze takich postów jest 98 lecz naprawdę jest ich 60 z tego jakieś 20 z kilku poprzednich dni zaznaczone jako przeczytane... Sadzę, że ta sytuacja potrwa aż do poniedziałku gdy admin przyjdzie do pracy i popatrzy na forum.Przypominam soibie, ze podobna sytuacja - całkowita awaria serwera miała miejsce w dniach 1-3 maja gdy osoby odpowiedzialne za serwer wyjechały sobie na długi weekend i nikt z "naczalstwa" nawet nie spostrzegł awarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.01.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 nooooooooo bardzo dziwne rzeczy się dzieją coś żarłocznego tu grasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Nie wiem czy zauważyliście, ale ja z płaczem poleciałam do "Uwag o forum" już... jakiś czas temu, bo u mnie nowe posty w ogóle się nie wyświetlają... ... nie ma takich, po prostu jak ja się wylogowywuję to już nikt nie pisze postów! Niebywałe! Poleciałam na skargę do szanownej Redakcji, owszem, odpisali, że się tym zajmą i... kicha! Czasem coś czknie, z łaski pokaże mi trochę postów, ale zaraz zabiera... Ale dzisiaj to już bajzel do kwadratu... dziwne... dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 28.01.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Tak patrzę wieczorkiem raz – nikt nie pisze ... - przeleciało mi przez myśl . Potem looknęłam drugi raz – dalej od 14 godz . cisza ... poumierali czy co ? Ale weszłam głębiej – WOW! Jednak są ! Żyją , piszą .... TYLKO CZEMU NIE WIDAĆ NA WIERCHU ? Łocieretycosieporbiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 powinno juz byc widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.01.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Widać, ale tylko nowe wpisy.Działa wyszukiwarka, można też edytować posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 29.01.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 ... bo u mnie nowe posty w ogóle się nie wyświetlają... ... nie ma takich, po prostu jak ja się wylogowywuję to już nikt nie pisze postów! Niebywałe! ... Czasem coś czknie, z łaski pokaże mi trochę postów, ale zaraz zabiera... Ale dzisiaj to już bajzel do kwadratu... dziwne... dziwne... No własnie , a już myślałem , że u mnie coś nie tak, jakiś zarazek czy cóś a to admin chyba sobie drinknął i poszedł spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Słuchajcie.. nie ma co filozofowac.. poprostu wywalily się bazy od forum, potem ktoś awaryjnie forum podniósł.. bez indeksowania, a w nocy admin przeindeksowal i nowe rzeczy wiadac na bieżącom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts