Gość 29.01.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 No własnie , a już myślałem , że u mnie coś nie tak, jakiś zarazek czy cóś a to admin chyba sobie drinknął i poszedł spać No tak.. tylko, że u mnie tak już jest... sami zobaczcie od kiedy... i nic nie wskazuje na to, żeby miało się poprawić... Post Wysłany : Czw Sty 13, 2005 8:11 am Temat postu : Oznaczenie nowych postów? Ale mi sie narobiło! Kiedy wchodzę zalogowana na forum i klikam "Zobacz posty od ostatniej wizyty" pokazuje mi, że nie znaleziono. Po wejściu w poszczególne działy nowe posty owszem są, tylko oznaczone jako przeczytane. Może ktoś wie co się nakopało? Pozdr. matka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 29.01.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Maksiu ma rację ... nowe widać . Więc już jakby na pół jest O.K. łociekurdealesieporobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Jak jestem zalogowana, to owszem, pokazują się nowe posty, ale gdzie posty pisane wtedy, gdy jestem wylogowana? Dlaczego nie wyskakuja jako nowe gdy się loguję? Ueeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 30.01.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Wow! To był chyba jakiś trójkąt bermudzki ... zawirowało i znikło ! Oby więcej nie ... pozbawić ludzi przyjemności czytania w weekend – to po prostu nie ludzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 30.01.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 to dobrze, że czasami nie działa, spojrzy na to inaczej, więcej czasu forumowicze poświęcą rodzinie, dzieciom. Według mnie Ci co mają tak dużo postów zwłaszcza wieczorową porą to zdecydowanie zaniedbują obowiązki rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 30.01.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 . Według mnie Ci co mają tak dużo postów zwłaszcza wieczorową porą to zdecydowanie zaniedbują obowiązki rodzinne. Które obowiązki masz na myśli ? Hmm... a Ty piszesz wieczorem ? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.01.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Wow! To był chyba jakiś trójkąt bermudzki ... zawirowało i znikło ! Oby więcej nie ... pozbawić ludzi przyjemności czytania w weekend – to po prostu nie ludzkie A ja myślę, że admin trzymał kciuki za Małysza od soboty po południu do niedzielnego obiadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 30.01.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Wow! To był chyba jakiś trójkąt bermudzki ... zawirowało i znikło ! Oby więcej nie ... pozbawić ludzi przyjemności czytania w weekend – to po prostu nie ludzkie A ja myślę, że admin trzymał kciuki za Małysza od soboty po południu do niedzielnego obiadu No - nareszcie sensowne wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.01.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Bardzo wolno przeładowują się strony. Kolejny raz jest to wina zatykającego się licznika odwiedzin na adidm.supermedia Ale otwieram pięć okienek, tu czytam, tam się zaczyna otwierać, tam znowu się otwiera szeroko.. Da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.02.2005 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ale co to za życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.02.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Pomijając pad forum w ostatni weekend nie odczuwam zadnych uciążliwości w jego działaniu, wszystko chodzi jak chodziło pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.02.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 ooo, znowu padło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Mi tez ostanio pokazuje się error Co to Redakcja na odwyk ywsyła czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.02.2005 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Aga tam od razu ostre słowa.Gdyby nie my to ile później Redakcja mogłaby drukować, że ma ponad xxx postów na Forum. PS. A chciałem dodać, że nikt nie potwierdził faktu nabicia okrągłego postu przez kroyenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts