bakub94 30.07.2024 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca (edytowane) Witam, prosiłbym o poradę. W trakcie budowy powiększyłem fundament o parę m2 a z racji że obecny wskaźnik powierzchni zabudowy z Warunków Zabudowy jest wykorzystany na maxa to chciałem poprzez pozwolenie zamienne odnotować tą zmianę. W związku z tym wystąpiłem o nową WZ dokładając część nowej przyległej działki (w między czasie dokupiona) aby uzyskać trochę większy wskaźnik zabudowy. Decyzja WZ została wydana, wspomniano w niej że została ona przygotowana pod pozwolenie zamienne ale referat od pozwolenia na budowę jest zdania że nie można zwiększać terenu inwestycji o kolejną działkę niż ta która jest wspomniana w pierwotnym pozwoleniu na budowy. Jak ugryźć ten temat aby zalegalizować powiększenie fundamentu? Edytowane 30 Lipca przez bakub94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts