VitGryfny 03.08.2024 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 Witam wszystkich, Oglądałem dzisiaj inwestycję, którą jestem potencjalnie zainteresowany. Na miejscu pobrałem próbkę materiału, wykorzystanego do ocieplenia fundementu i nieco wzbudza moje wątpliwości. Czy możecie mi powiedzieć czy taki styropian (foto) w ogóle powinien znaleźć się w ziemi? Pozdrawiam, Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaukol 06.08.2024 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2024 Zewnętrzna część nie jest tak naprawdę izolacją (jest zawsze odsłonięta i będzie miała taką samą temperaturę jak na zewnątrz). „Izolacja” na zewnątrz ma zapobiegać uszkodzeniu przez zasypkę hydroizolacji betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.08.2024 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2024 5 godzin temu, shaukol napisał: Zewnętrzna część nie jest tak naprawdę izolacją (jest zawsze odsłonięta i będzie miała taką samą temperaturę jak na zewnątrz). „Izolacja” na zewnątrz ma zapobiegać uszkodzeniu przez zasypkę hydroizolacji betonu. Co ty bredzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shaukol 11.08.2024 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2024 On 8/6/2024 at 3:01 PM, shaukol said: Zewnętrzna część nie jest tak naprawdę izolacją (jest zawsze odsłonięta i będzie miała taką samą temperaturę jak na zewnątrz). „Izolacja” na zewnątrz ma zapobiegać uszkodzeniu przez zasypkę hydroizolacji betonu. i got this... https://vidmate.bid/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts