AlatarWP 03.08.2024 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 Witam, chcę wybudować studio treningu personalnego. Docelowo +/- 100m2. Ściany jak i dach zamierzam użyć płyty warstwowej. Zastanawiam się jaki fundament byłby odpowiedni do takich celów? Proszę o jakieś pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 03.08.2024 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 Ja bym zrobił fundament zgodny z projektem. Wiem to banał ale warto. Zauważ że te plyty i ścienne i dachowe czegoś muszą się trzymać czyli będzie poza nimi jakas konstrukcja, a ta może wymagać np stóp fundamentowych i pomiędzy belek podwalinowych, albo ktoś zaprojektuje ławę, a może i płytę. A projekty uzgodnione z sanepidem, strażą przydadzą się przy odbiorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts