Prowizorka 03.08.2024 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2024 Witam, Piszę tutaj bo nigdzie nie znalazłem czegoś takiego. Mam zrobioną lipe na budowie i muszę to jakoś wyprostować. Wiem wiem że źle ale nic z tym już nie zrobię i nie będe wyburzał budynku:) mam obniżony chudziak dosyć mocno i zrobioną z folii i izolacji taką wannę. Problem pojawi się przy montażu okien bo nie wiem co zrobić z tą folią fundamentową (normalnie ona by była na równo z chodziakiem). Chciałem ją poprzyklejać jakoś ale jest dosyć sztywna i grubą i słabo się tego kleje i lepiki trzymają. Macie jakiś pomysł jak to rozwiązać? Chciałem to przykleić + na to na samej płaskiej powierzchni papa np zgrzana i wtedy na to poszerzenie okna. ale wydaje mi się że będzie problem ze szczelnością na lini sciana - folia - poszerzenie bo to będą 3 warstwy do uszczelnienia pianą. Myślicie że mogę tą folię wyciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts