UmberPwner 06.08.2024 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2024 (edytowane) Witam, postanowiłem, że postawię sobie na działce blaszak - warsztat. Pomyślałem, że stworzę coś na zasadzie kontenera socjalnego. Myśląc nad konstrukcją wpadłem na to żeby zrobić stalowy stelaż, obić to blachą trapezową i wyizolować to jakoś, a w środku jakoś schludnie zrobić. I teraz moje pytanie: wymyśliłem taki patent na łączenie dachu z boczną ścianą ale mam dylemat czy nie będzie tam nic złego się dziać (jakaś wilgoć, pleśń itp.)? Bo sam "labirynt" powinien skierować opady deszczu z dachu na boczną ścianę i nic nie powinno lecieć do środka. Do tego pytanie jak zamocować tę wełnę do blachy trapezowej, jakiś klej? Czekam na opinie, pozdrawiam Edytowane 6 Sierpnia 2024 przez UmberPwner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts