Mo23 07.08.2024 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia Wprowadziłam się do nowego domu i chciałabym pomalować salon i nie do końca wiem, co zrobić z dziurami w ścianach po kinkietach i znajdującymi się w nich kablami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mo23 07.08.2024 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 4 minutes ago, Mo23 said: Wprowadziłam się do nowego domu i chciałabym pomalować salon i nie do końca wiem, co zrobić z dziurami w ścianach po kinkietach i znajdującymi się w nich kablami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mo23 08.08.2024 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 21 hours ago, Mo23 said: Polska uprzejmość... Dla mnie to wyszarpana dziura w płycie gipsowej. Odpisujesz by obrażać, brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts