Griszka 11.09.2002 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 Czy ktos z Forumowiczów jest szczesliwym/nieszczesliwym posiadaczem stojącego kotła gazowego firmy De Dietrich (model DTG 11 NEZ lub DTG 120 NEZ DIEMATIC)najlepiej z podgrzewaczem c.w.u ? Jesli tak, to prosze o opinie na temat tych kotlow. Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmx 11.09.2002 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2002 Hej, może naprawdę nie ma takich którzy mają ten wynalazek? To może jest ktoś kto choć wspomni złe/dobre słowo o kotłach Dietrich stojących i wiszących? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina 12.09.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2002 JA KUPIŁAM TEN KOCIOŁ, ALE JESZCZE NIE ZOSTAŁ ZAINSTALOWANY. JESTEM CIEKAWA JAK BĘDZIE SIĘ SPRAWOWAL I CHĘTNIE BYM PRZECZYTAŁA JAKIEŚ OPINIE OD UŻYTKOWNIKÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hugo 13.09.2002 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2002 Osobiście nie posiadam tego kociołka w domku. Miałem okazje podziwiać w/w osobnika na szkoleniu serwisowym, DIAMATIC posiada dosyć dobre sterowanie i wyglądało to dosyć ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gmx 14.09.2002 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2002 Kafi daj _proszę_ na mojego priv'a informacje w jakiej konfiguracji kupiłaś i oczywiście - o ile możesz - ile to kosztowało. dzieki wielkie[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stada 16.09.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 Ja tez zamowilem taki kociol. Ale na razie to mam wiekszy problem: brak gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Griszka 16.09.2002 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2002 stada, daj cynę co i jak w temacie (jak występują krępacje to na priv). Ja muszę podjąć decyzję na już czy De dietrich DTG 111 czy Viessman vitogas 100. dziekifriszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts