rhadrys 25.01.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Na wiosnę planuję rozpocząć budowę domu. Majstrem będzie mój teść, Kierownikiem budowy dobry znajomy. Czy mam obowiązek (prawny) zatrudniać inspektora nadzoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 25.01.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40188&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aib Marianna 25.01.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Na wiosnę planuję rozpocząć budowę domu. Majstrem będzie mój teść, Kierownikiem budowy dobry znajomy. Czy mam obowiązek (prawny) zatrudniać inspektora nadzoru? Budowa domu jednorodzinnego nie wymaga ustanowienia inspektora nadzoru, tylko kierownika budowy. Przeczytaj uważnie artykuły 41 - 45 Prawa budowlanego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts