malgorzata222 28.01.2005 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Syn chodzi do pierwdzej klasy liceum. Dzisiaj jest wywiadówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.01.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Syn chodzi do pierwdzej klasy liceum. Dzisiaj jest wywiadówka To już prawie 17 latek, czyli rówieśnik mojej córki . Ja pierwszą wywiadówkę mam już za sobą I choć wychowawczyni nie wymieniała uczniów z nazwiska, jakoś wszystkie przytyczki pasowały do mojej córki jak ulał Spokojnie, może nie będzie tak źle jak Ci się wydaje... Po wywiadówce porozmawiaj z nim, zobaczysz co Ci powie, czym uzasadni swoje postępowanie. Moja córka powiedziała, że pierwszy semestr to było rozpoznanie przeciwnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.01.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 "czyżbym czuł delikatną nutkę miętki?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.01.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 "czyżbym czuł delikatną nutkę miętki?" Ciekawe jak tam na wywiadówce syna Małgorzaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzata222 31.01.2005 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Uzgodniliśmy z synem pewne zasady z którymi się zgodził. Szlaban na GG.Codziennie nauka biologii po południu sprawdzenie wiedzy (tego co się nauczył przed południem ) i dopiero jak wszystko OK może włączyć kompa ale tylko na 1 godzinę lub może umówić się z dziewczyną. Ferie tylko na swoje życzenie zawalił. Jak nie uczył się przez kilka miesięcy to teraz inni wypoxczywają a on się uczy.Musi do końca lutego zdać całą biolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 31.01.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Małgorzato bardzo się cieszę, że tak wszystko gładko poszło. Mówiłam, ze masz grzecznego syna Codziennie nauka biologii wiesz to jest jednak niehumanitarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 31.01.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 włączyć kompa ale tylko na 1 godzinę lub może umówić się z dziewczyną ciekawe co bedzie częściej wybierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.02.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Goska załatwiła przy okazji swój interes. Ma teraz przecież nieograniczony dostęp do Forum. No może na 1 godzinę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.02.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Musi do końca lutego zdać całą biolę Tę biologię musi zdać regulaminowo, czy to dodatkowe zobowiązanie? To jeszcze na coś na pocieszenie. Moja córka twierdzi parafrazując za byłym premierem, że dobrego ucznia poznać nie po tym jak zaczyna, tylko jak kończy. Czyli grunt to wyjść dobrze na zakończenie szkoły, jest szansa, że będą Cię dobrze wspominać. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts