Mariusz-mario 15.08.2024 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia Pustaki bardzo słabej jakości, różnią się kolorystycznie i nie trzymają wymiaru. Mimo złożenia reklamacji dwukrotne odrzucenie, nawet niema z kim rozmawiać. Różnica w wysokości to nawet 7 mm, przy dwóch warstwach jeszcze do zrobienia, ale przy wyższych murkach zmora dla wykonawcy. Dużo szlifowania żeby coś z tego zrobić. Pustaki dwustronnie łupane i czterostronnie łupane mają inne wykonanie krawędzi co bardzo widać na łączeniu. Po wielu dniach męczarni z tymi pustakami żałuję że je kupiłem. Pojedynczy pustak bardzo ciężki, dla jednej osoby męczarnia. Firma 40 lat doświadczenia, ale szczerze nie polecam, wręcz odradzam. Dodał bym zdjęcia które udowadniają to wszystko co napisałem, ale nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz-mario 15.08.2024 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia Zdjęcie które ukazuje ten pustak i jakość wykonania. Dopiszę że pustaki miały być z jednej partii przez co czekałem miesiąc dłużej. Ale i tak ktoś wcisnął mi 2 palety które przeleżały gdzieś ponad pół roku. Jeszcze raz odradzam firmę BRUK-BET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbadosssa 18.08.2024 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia (edytowane) W dniu 15.08.2024 o 14:24, Mariusz-mario napisał: Zdjęcie które ukazuje ten pustak i jakość wykonania. Dopiszę że pustaki miały być z jednej partii przez co czekałem miesiąc dłużej. Ale i tak ktoś wcisnął mi 2 palety które przeleżały gdzieś ponad pół roku. Jeszcze raz odradzam firmę BRUK-BET https://domwdetalach.pl Istny majstersztyk. Teraz to już robią byle by się kasa zgadzała a jakość i wykonanie zerowe. Powodzenia. U mnie było to samo z deskami stropowymi. Były mokre i popękały żal. Edytowane 18 Sierpnia przez Barbadosssa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts