bartekzdd 18.08.2024 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia Dzień dobry, Panowie mam pytanie. Mieszkanie dwupoziomowe, stan deweloperski. Schody 2 biegi, łącznie z 30 stopni. Schody betonowe równe, trzymają poziom, wysokie na 19 cm, głębokie na 25. Jako podstopnice chce dac plytke wysoka na 20 cm, czyli będzie wystawać ponad stopień betonowy 1 cm. I teraz pytanie: - ten centymetr Uzupełnić pianką i na to stopień drewniany. Pianką illbruck pu020 -wyrownac płytkę ze stopniem jakąś masa samopoziomująca i na to Klej kleiberit 536.0 Kupiłem dużo podkładek drewnianych takich 2-3 mm wysokich gdybym musiał łapać poziom w razie czego.vwiem że należy dam ich około 4 w każdym rogu mniej więcej. Pytanie jaka ma być szczelina między betonem a spodem stopnia, żeby tej piany mi za bardzo nie wywaliło albo jaka ma być szczelina czy wcale żeby pod to położyć Klej. I piana czy jednak Klej? Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 18.08.2024 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia Daj pod drewniany stopień "łaty" grubości 1cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekzd 18.08.2024 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 7 minut temu, gregos11 napisał: Daj pod drewniany stopień "łaty" grubości 1cm. I zapianowac próżnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 18.08.2024 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia (edytowane) Zostaw tam pustkę, po co pianowac? Przyklej całość, na jakiś osakryl etc. Edytowane 18 Sierpnia przez gregos11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts