Kagolnik 19.08.2024 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia Mam okno tarasowe na xps, który stoi na pustaku, który wypełniłem pianą i mielonym xps. Widziałem, że na zdjęciach jak ludzie robią takie płaszcze z epdm? Wykonawca elewacji polecił mi dać tam folię Aluthermo Quatro. Trzeba ją kleić na ten oryginalny klej? On jest w tubach do pistoletu. Jest dość drogi i jest go chyba dość mało. Jak to zrobić, jakie epdm, jakie kleje? Co dawalście w miejscu połączenia ściany z oknem tarasowym z kostką, czy płytami tarasu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierol 19.08.2024 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia Ja dałem własnie tasme EPDM. Nie trzeba do niej żadnych klejów, ma swój bardzo mocny. Kleisz na ramę okna (na odpowiedniej wysokości), XPS a na bokach zaciągasz na mur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts