XGrzesX 25.01.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Zastanawiam sie nad założeniem parkietu z bambusa. Czy ktos ma jakieś doświadczenie lub informacje o tego typu parkiecie (parametry, koszt itp) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek74 26.01.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 No właśnie też mi się podoba. Czy nadaje się na ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaLenarczyk 27.01.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 ja mam ułożony parkiet z bambusa, wygląda ślicznie, my płaciliśmy około 140 zł za m2 , co do użytkowania jeszcza tam nie mieszkam wiec nie moge sie wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XGrzesX 27.01.2005 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Pozwól że zadam Ci parę pytań:- Gdzie kupiłaś parkiet ?- Czy jest on już polakierowany ?- Czy klepki mają sfazowane boki (nie wiem czy tak to się określa, chodzi mi o ścięte krawędzie) ?- Czy może słyszałaś jakieś opinie o parkietach bambusowych ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaLenarczyk 27.01.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Kupiłam w Opexie w Alejach Jerozolimskich, (Warszawa), parkiet jest fabrycznie lakierowany, wiec nie ma potrzeby lakierowania go po położeniu. Czy ma sfazowane boki ??? tego nie wiem , albo nie rozumiem pytania .Opinii o parkietach tego typu nie słyszałam, wiem ze jest twardszy od dębu, i to mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XGrzesX 28.01.2005 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Chodiło mi o to, czy między klepkami są takie przerwy jak tutaj http://free.polbox.pl/j/julimpex/carbon.htm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaLenarczyk 28.01.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Wydaje mi sie ze ma takie rpzerwy, ale jak bede w nowym domku, to przyjże sie dokładnie, albo zrobie fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts