stos 08/21/24 03:44 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 21 Był taki temat i go już nie ma: Fotowoltaika hybrydowa z falownikiem DEYE Czy ktoś wie dlaczego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol82w 08/22/24 02:12 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 Właśnie też mnie to zastanawia hmmm jako twórca tego zapytania jestem prawdę mówiąc zniesmaczony tym że został on usunięty, można było się dowiedzieć dużo fajnych rzeczy, nie wiem czyżby jakieś lobby tu działało??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stos 08/22/24 02:57 PM Author Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 42 minutes ago, Karol82w said: Właśnie też mnie to zastanawia hmmm jako twórca tego zapytania jestem prawdę mówiąc zniesmaczony tym że został on usunięty, można było się dowiedzieć dużo fajnych rzeczy, nie wiem czyżby jakieś lobby tu działało??? Ja właśnie straciłem chęć do uczestnictwa w tym forum. Kierujący tym forum mają za nic czas poświęcony na pisanie tu. Jeśli oni maja nas piszących za nic to ja mam ich za nic i niech teraz sami tu piszą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareks77 08/22/24 03:08 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 Podzielam zdanie iż forum poprostu schodzi na psy. Dzieje się to zarówno pod względem poruszanych tu ostatnio tematów postów jak i ze względu na działania administracji forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol82w 08/22/24 04:08 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 Godzinę temu, stos napisał: Ja właśnie straciłem chęć do uczestnictwa w tym forum. Kierujący tym forum mają za nic czas poświęcony na pisanie tu. Jeśli oni maja nas piszących za nic to ja mam ich za nic i niech teraz sami tu piszą. Przyznam szczerze że także i mi chęci odeszły , nie po to człowiek spędza kilka godzin drążąc temat wymieniając opinie, żeby potem ktoś jednym kliknięciem to przekreślił. Słabe to naprawdę słabe, zastanawia mnie jedynie jaki jest tego cel. Czyżby wymieniane firmy lub rozwiązania poruszone w poście komuś nie pasowały naprawdę dziwnie to wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stos 08/22/24 04:18 PM Author Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 (edited) 1 hour ago, Mareks77 said: Podzielam zdanie iż forum poprostu schodzi na psy. Dzieje się to zarówno pod względem poruszanych tu ostatnio tematów postów jak i ze względu na działania administracji forum. Admin tego forum nie ma wpływu na to jakie tematy się tu pojawiają. Jest on od tego zeby utrzymywać poziom na tym forum. Jednak bezmyślne kasowanie merytorycznych wpisów, na których napisanie autorzy poświęcili godziny swojego czasu, jest oznaka totalnej amatorszczyzny w wykonaniu admina. Szkoda czasu na pisanie tu czegokolwiek jak taka "małpa z brzytwą" została zatrudniona na pozycje admina. Edited August 22 by stos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfir 08/22/24 05:43 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 W dniu 21.08.2024 o 17:44, stos napisał: Był taki temat i go już nie ma: Fotowoltaika hybrydowa z falownikiem DEYE Czy ktoś wie dlaczego? Jakbyś te pytanie zadał we właściwym dziale, to może doczekałbyś się odpowiedzi. Bo administracja udziela się tylko w kilku konkretnych tematach technicznych (np. "Uwagi o naszym forum") i nie śledzi wszystkich wpisów. Może był jakiś problem przy przenoszeniu danych ze starego forum na nowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7d 08/22/24 05:49 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 To jest chyba drugi temat który został skasowany. W tej sprawie, zgodnie z zaleceniami, należy pisać poprzez formularz kontaktowy https://forum.murator.pl/contact/ To były nowe tematy a nie przenoszone ze starego forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaizen 08/22/24 06:30 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 50 minut temu, Elfir napisał: Bo administracja udziela się tylko w kilku konkretnych tematach technicznych (np. "Uwagi o naszym forum") Że się udziela to za dużo powiedziane. https://forum.murator.pl/profile/67-redakcja/ Pytań i zgłoszonych, nierozwiązanych problemów po apgrejdzie sporo - odpowiedzi i efektów brak. Jak dla przykładu odniesienia się do ograniczenia czasu edytowania postów czy pokazywania nieprzeczytanej zawartości jako wątki z nieprzeczytanymi wiadomościami (jak poprzednio) a nie jako posty czy możliwości bardziej zaawansowanego wyszukiwania (np. w danym wątku, dziale czy danego użytkownika). 50 minut temu, Elfir napisał: Może był jakiś problem przy przenoszeniu danych ze starego forum na nowe? Ten wątek chyba powstał po upgrajdzie (a na pewno żył po). Redakcja zaorała forum razem z wartościowymi rzeczami, które na nim były i zostawiła do zarośnięcia chwastami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrykow 08/22/24 07:06 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 Godzinę temu, d7d napisał: To jest chyba drugi temat który został skasowany. W tej sprawie, zgodnie z zaleceniami, należy pisać poprzez formularz kontaktowy https://forum.murator.pl/contact/ To były nowe tematy a nie przenoszone ze starego forum. I nie dziwi Cię że w tamtym jak i w tym temacie kolega Froto007 w swej bezsilności nazywał innych "Asami" bo mieli odmienny punkt widzenia. Było tam też kilka postów off topic ale żeby cały temat kasować zamiast tylko posty które były nie związane z tematem to trochę dziwne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7d 08/22/24 07:49 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 Już mnie mało co dziwi na nowym FM. Zlikwidowano Moderatorów i często bywa mocny off topic, zupełnie zbędne posty polityczne i ataki personalne w różnych odmianach. "ASY" to jedna z takich odmian. To nie jest "bezsilność". Tematy powinny być oczyszczone z takich ataków personalnych, wpisów politycznych i mocnych off topiców a nie powinny być kasowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokurator 08/22/24 07:53 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 1 minutę temu, d7d napisał: Już mnie mało co dziwi na nowym FM. Zlikwidowano Moderatorów i często bywa mocny off topic, zupełnie zbędne posty polityczne i ataki personalne w różnych odmianach. "ASY" to jedna z takich odmian. To nie jest "bezsilność". A ciebie to jeszcze dziwi ? w zasadzie wszystkie fora maja wyłączone tak zwane komentarze polityczne bo oni wychowują nowego człowieka ,człowieka lewicowego ba lewackiego , co chwilę jakies popaprańce zwane cenzorami sprawdzają treści , czegoś takiego nie było za głebokiej komuny , leżymy tylko o tym nie wiemy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7d 08/22/24 07:57 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 Masz swoje wolne media, youtube i inne i tam możesz dowolni nadawać, pisać, słuchać itp. A Ty znowu tutaj nadajesz swoje fobie. Ile można czytać na forum budowlanym twoich politycznych wynurzeń?? I Ty jeszcze piszesz, że jest gorzej niż za komuny czyli twierdzisz, że za komuny było lepiej. Wychodzi z Ciebie prawdziwe oblicze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
henrykow 08/22/24 08:14 PM Zgłoś naruszenie Share Posted August 22 17 minut temu, prokurator napisał: A ciebie to jeszcze dziwi ? w zasadzie wszystkie fora maja wyłączone tak zwane komentarze polityczne bo oni wychowują nowego człowieka ,człowieka lewicowego ba lewackiego , co chwilę jakies popaprańce zwane cenzorami sprawdzają treści , czegoś takiego nie było za głebokiej komuny , leżymy tylko o tym nie wiemy. Jak bym chciał pogadać o polityce to znajdę odpowiedni portal i tam będę sobie powietrze spuszczał, tu jest forum budowlane a nie polityczne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stos 08/23/24 07:14 AM Author Zgłoś naruszenie Share Posted August 23 13 hours ago, Elfir said: Jakbyś te pytanie zadał we właściwym dziale, to może doczekałbyś się odpowiedzi. Bo administracja udziela się tylko w kilku konkretnych tematach technicznych (np. "Uwagi o naszym forum") i nie śledzi wszystkich wpisów. Może był jakiś problem przy przenoszeniu danych ze starego forum na nowe? Ten temat został rozpoczęty na nowym forum, więc problemu z przenoszeniem ze starego forum nie ma. Pytania do administracji forum zadawałem wielokrotnie gdy próby wejścia do tego tematu kończyły się informacją że nie mam uprawnień żeby go oglądać. Reakcja na moje pytania była zerowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7d 08/23/24 09:37 AM Zgłoś naruszenie Share Posted August 23 Ciekawe czy Redakcja działa na FM zawodowo czy społecznie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redakcja 08/26/24 05:52 AM Zgłoś naruszenie Share Posted August 26 Temat powrócił, poza częścią która była jedną wielką pyskówką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juan 09/02/24 09:58 AM Zgłoś naruszenie Share Posted September 2 A temat o samochodach elektrycznych skasowany, bo? Kapitulacja przed kilkoma trollami i cięcie siekierą całych tematów to jest porażka na całej linii. Szkoda czasu na forum, gdzie merytoryczne posty lecą do kosza hurtem, razem z trollami. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7d 09/02/24 10:32 AM Zgłoś naruszenie Share Posted September 2 Może temat powróci podobnie jak temat opisywany kilka postów powyżej. Niestety nowa odsłona FM nie pokazuje numerów postów. Nowa odsłon FM to porażka. Brak Moderatorów (ze sztucznie wymyślonego powodu) to tez porażka FM. PS temat opisywany powyżej chyba ponownie został skasowany. Sorry! We could not find that topic. https://forum.murator.pl/topic/282046-fotowoltaika-hybrydowa-z-falownikiem-deye/?do=findComment&comment=9134034 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7d 09/02/24 10:40 AM Zgłoś naruszenie Share Posted September 2 A teraz już jest Brak możliwości edycji swojego postu po 5 minutach (lub nawet szybciej) to kolejna porażka nowej odsłony FM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts