Gościk 25.01.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Może ktoś zna niedrogiego architekta (biuro) z Łodzi, który poprowadzi całość spraw związanych z uzyskaniem pozwolenia na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 tez szukam jak znajde to dam ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOA 28.01.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Pytanie , co rozumiesz pod pojeciem "całość spraw" ? Wg mnie po to żeby dostać pozwolenie na budowę musisz 1. posiadać warunki zabudowy i zagosp terenu 2. posiadać projekt inwestycji zgodny z warunkami ww. 3. złożyć go do UM WA 4. czekać na odpowiedź \ 5. zacząć budowę w ciągu 2 lat od uzyskania pozwolenia 6. skończyć budowę 7. zamieszkać acha ! na początku dobrze by było mieć w posiadaniu jakiś skrawek ziemi :) na własność lub w dzierżawie no i oczywiście przydałby sie pomysł na tą inwestycję :) Pytanie co z tego potrzebujesz ? pozdrawiam JOA PS. Koniecznie musi być z Łodzi ten arch. ? AL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 28.01.2005 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Dzięki Pablo. A jesli chodzi o blizsze dane to : WZiZT -jest, projekt domku-jest, mapa do celów projektowych-jest, no i skrawek ziemi (budowlany) - jest. Chodzi o resztę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Magdalena 04.02.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 znam - nie wiem czy jest tani ale ja sie z domu nie ruszyłem a on zrobił adaptacje , wszystke pozwolenia i projekty przyłaczy z pozwoleniem na budowe włacznie Wziął za wszystko 4500 zł (powtarzam - ja sie z domu nie ruszyłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 mam pytanko gdzie budujecie?? pytam bo interesują mnie koszty przyłączy i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts