virtual 22.08.2024 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Cześć, Idąc za zleceniami zarówno z forum (np. tutaj https://forum.murator.pl/topic/229700-kostka-brukowa-bez-mostka/?do=findComment&comment=9130554 by @fighter1983), jak i z filmików na youtube, ociepliłem poszerzenia okien balkonowych i drzwi wejściowych xps'em ścinając go pod kątem 45 stopni. Na to przyszła jeszcze obróbka blacharska. Jak to zrozumiałem i jak wygląda w tej chwili - można spojrzeć w załączniku. Teraz zacząłem temat położenia kostki brukowej. Gadam z brukarzem, a on na to, że nie da rady. Kostkę to może i zetnie jak będzie mała (a nie jakieś duże płyty), ale nie chce ryzykować, bo jak tak będzie ścięta, to na tym ostrym/cienkim końcu, jak ktoś nadepnie, to on boi się, że się połamie na tej krawędzi ta kostka. Czy ktoś z Was ma tak położoną w ten sposób kostkę i miał z tym problemem po jakimś czasie? Dodać brukarzowi odwagi? Czy zmienić brukarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts