jaceksob 25.01.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 jestem w trakcie adaptacji projektu.moze sa osoby ktore chetnie podziela sie doswiadczeniami i wiedza na temat tego wlasnie domku. a moze ktos wie gdzie taki domek mozna zobaczec juz wybudowany????z gory dziekuje za obpowiedzi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 15.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 jestem w trakcie adaptacji projektu.moze sa osoby ktore chetnie podziela sie doswiadczeniami i wiedza na temat tego wlasnie domku. a moze ktos wie gdzie taki domek mozna zobaczec juz wybudowany????z gory dziekuje za obpowiedzi.pozdrawiam Witam. Ja chętnie porozmawiam o tym projekcie. Zaczęliśmy własnie budowę BOSTON II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 10.01.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Witam,kupiłem projekt tego domu,porobiłem pare fajnych zmian,mianowicie powiększyłem salon o przejście w skosie na taras tak jak jest w projekcie Boston1,Wyżuciłem pare ścian nośnych na górze i porobiłem działowe, przez co jest więcej przestrzeni. Chciałbym prosić o kontakt osoby które wybudowały Boston2 w celu uzyskania informacji na temat kosztów tej budowy. Serdecznie pozdrawiam. Dodam że od wiosny planuje rozpoczęcie budowy... a teraz mam stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowisz 07.10.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Zastanawiam się nad kupnem tego projektu.Czy wiesz już może jakie są mniej więcej koszty budowy?Czy masz może jakieś zdjęcia z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowisz 07.10.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Witam.Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem tego projektu.Czy znacie może szacowany/rzeczywisty koszt budowy tgeo domu?Jeśli chcecie zobaczyć taki dom, to stoi w Wiszni Małej pod Wrocławiem.Wygląda całkiem nieźle. Czy robiliście jakieś zmiany w projekcie?Jeśli tak to jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts