Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki samochód?

izba

Recommended Posts

• Odpowiedzi 133
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dodam, że silnik 1,9 D mało pali, 100 km 18 zł

Kombiaki są najlepsze a jak już ktoś jest inwestorem budowlańcem to jest to najlepszy rodzaj auta jeżeli ktoś nie ma innego jakiegoś dostawczego. Ja wszytko jak do tej pory do wszelkich remontów mieszkania i na fuchy przewiozłem swoim kombiakiem. Płyty GK i profile ? no problem dwie beleczki na relingi i śmigam. Listwy lub inne długie elementy do środka, a w najgorszym przypadku klapa na sznurek lub do góry i cheja do przodu. Lodówka 1,8m też wlezie bez problemu.

A spanko jakie można sobie ekstra zrobić po złożeniu siedzeń :lol:

Nie wspomnę ile kaski się zaoszczędzi na bagażówki.

Jakimi samochodami jeździcie??? czekam na odpowiedzi.... je Seacikiem Ibiza

Tylko nie mów , że niebieskim ? !!! :o :o :o :o :o

I co z tym zderzakiem - trzyma się ? :wink: :wink: :wink:

Żartuję :lol: ( czyt. wątek w psychologu http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39421

P.s. Mam nadzieję , że nie niebieskim 8)

Na razie niezawodny Polonez, chwalę go sobie. Drugie auto, jakie kupie to też będzie Poldek. Szkoda, że już ich nie produkują. Pali tylko trochę za dużo, ale trudno, trzeba to jakoś przełknąć.

100km - (okolo 21-23zł)

Kurcze i Ty piszesz,że ci dużo pali :o . Przecież z tego co napisałeś wynika że średnia na 100 to jest jakieś 6,5 litra przy cenie 3,5zł/litr. Chyba że masz silnik 1,9D bo na benzynę to jak na nowego poldka to zużycie według mnie jest większe.

p.s A nie myślełeś żeby gaz założyć, ja mam w swoim i jestem bardzo zadowolony, butle mam pod spodem w miejscu koła więc bagażnik mam wolny.

Jakimi samochodami jeździcie??? czekam na odpowiedzi.... je Seacikiem Ibiza

Tylko nie mów , że niebieskim ? !!! :o :o :o :o :o

P.s. Mam nadzieję , że nie niebieskim 8)

:) mój Seacik jest żółty i trochę młodszy niż tatemt (99r). Jest to typowo sportowa wersja i raczej nie słyuży do przewożenia towarów jak autka innych. Planuję więc zmienić niebawem na jakieś większe, trochę młodze auto. Właśnie chodzi mi o kombiaka, może ktoś mi doradzi co kupić?

Na razie niezawodny Polonez, chwalę go sobie. Drugie auto, jakie kupie to też będzie Poldek. Szkoda, że już ich nie produkują. Pali tylko trochę za dużo, ale trudno, trzeba to jakoś przełknąć.

100km - (okolo 21-23zł)

Jeśli chodzi o spalanie to u mnie przy silniki 1,4 (ale z turbiną:) ) spala 9,5/100 i do tego bezołowiowej 98 więc 100km po mieście robie za 36zł!!! I co wy na to?

Oto moja fura:

http://img194.exs.cx/img194/5852/50cy.jpg

Pozdrawiam

P.S Osowa a ty czym wkońcu pomykasz?