Piotrek T 27.01.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Najlepsze auto jakim miałem przyjemność jeździć to toyota land cruiser 100 4,7 v8 i BMW Z4 3.0 (szkoda że nie moje) ale toyota lepsza na nasze drogi to potwór o osiągach i spalaniu (śr.20l) sportowego auta ful wypas i w życiu nie myślałem że takim autem da się pojechać 200 km/h i wiecie że prowadzi się super jednak elektronika robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.01.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 My obecnie jeździmy Oplem Merivą. Jest ok. Dobrze się jeździ, choć pali nie powiem Wcześniej była czerwona honda civic i to dopiero był samochód. Po prostu miał pod maską prawdziwe czerwone serducho. Miło ją wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.01.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Najlepsze auto jakim miałem przyjemność jeździć to ........ Dodge Charger, prawdziwe macho, auta dla prawdziwych facetów, jedziesz 90mil/h, wciskasz gaz w podłoge i jeszcze przód idzie do góry, testowałem na autostradzie z Chicago, do tej pory ciarki mi chodzą po plecach, jak się pobuduje i odkuje, czas będzie na spełnianie marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 07.02.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Na razie niezawodny Polonez, chwalę go sobie. Drugie auto, jakie kupie to też będzie Poldek. Szkoda, że już ich nie produkują. Pali tylko trochę za dużo, ale trudno, trzeba to jakoś przełknąć. 100km - (okolo 21-23zł) Kurcze i Ty piszesz,że ci dużo pali . Przecież z tego co napisałeś wynika że średnia na 100 to jest jakieś 6,5 litra przy cenie 3,5zł/litr. Chyba że masz silnik 1,9D bo na benzynę to jak na nowego poldka to zużycie według mnie jest większe. p.s A nie myślełeś żeby gaz założyć, ja mam w swoim i jestem bardzo zadowolony, butle mam pod spodem w miejscu koła więc bagażnik mam wolny. Ta cena to jest koszt gazu. (12l x 1,75zl/l = 21zł) Gdybym jeżdził na benzynę to musiałbym ogłosić bankructwo już dawno. Jeśli chodzi o diesela to bardzo chciałbym nabyć wlaśnie Poloneza z tym silnikiem. Mój tesciu ma, moja mama i bardzo sobie chwalą, bo rzadko muszą stację benzynową od środka oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 mdzalewscy,myslę że jeszcze pare innych autek by się znalazło dla prawdziwych macho,nie wspomnę o pewnej Amazonce z forum śmigającej po ulicach Wawy w EVO VIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.02.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Honda Acord 2.0 w automacie z przełączaniem na manualną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 07.02.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Renault Megane Scenic 1,9 dci - żona + synekVW Golf IV Variant - ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 nie wspomnę o pewnej Amazonce z forum śmigającej po ulicach Wawy w EVO VIII czy te autko jest dla prawdziwych facetów ? http://carsguide.news.com.au/common/imagedata/0,3600,355682,00.jpg tutaj jeszcze bąbek brakuje , albo to co jest w Garbusie (New Beatle) w wyposażeniu podstawka pod doniczkę na kwiatek to jest auto dla prawdziwych facetów http://www.darklair.com/images/68_Dodge_Charger_RT.jpg ps. oj dobrze pożartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.02.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 mdzalewscy,te czarne autko przypomina wóż bohatera filmu Znikający punktale niczego sobie - jest świetnie wytłumione w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.02.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 czy te autko jest dla prawdziwych facetów ? tutaj jeszcze bąbek brakuje , albo to co jest w Garbusie (New Beatle) w wyposażeniu podstawka pod doniczkę na kwiatek ps. oj dobrze pożartować Misiu VIII to baaardzo porządne autko i grzechem byłoby twierdzić, że nie jest dla prawdziwych facetów. Jeździłem VII i tam przeciążenia przy starcie wciskają w fotel. Jakość prowadzenia Miśków w zakrętach i po dowolnej powierzchni jest rewelacyjna, zwłaszcze, że rodzaj pracy dyferencjałów odpowiedznio do nawierzchni przełącza się przyciskiem. No cóż ale ma dwie wady: cena i trwałość (nasza drogi zabijają te samochody jak i wiele innych) The winner is: Subaru Impreza - ma tylko wadę nr 1. ps. całe szczęście, że to tylko żarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 15.02.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 ..aha a prywatnie Peugeot 406 kombi, 2.0 - trochę poprawiony po fabryce PS. Najgorsze jest to, że zaczynam się rozglądać za nowym autem i w zasadzie, w tym przedziale cenowym, nie ma samochodu, który by mi zastąpił mojego Peugeocika. A to za mały, a to za wąski, ato kiepski komfort resorowania, a to kiepski w środku ...itd. Możliwość wyboru jest niestety dość męcząca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 15.02.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 ..aha zaczynam się rozglądać za nowym autem i w zasadzie, w tym przedziale cenowym, nie ma samochodu, który by mi zastąpił mojego Peugeocika. no co ty, jest 407 i wygląda jak by go sama fabryka trochę ztuningowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.02.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 mdzalewscy: Dla prawdziwych facetów to porszaczek carera... ja mam Punto II z 2000 a zona Seicento 1999.... zapowiadaja sie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 no co ty, jest 407 i wygląda jak by go sama fabryka trochę ztuningowała. A siedziałeś w środku i jeździłeś nim? Niestety dobre ma tylko zawieszenie jeżeli chodzi o zachowanie w zakrętach i komfort jazdy. Reszta pomyłka. W środku mniejszy, gorzej wykończony, silniki te same nic nowego. Fakt, ładny to on jest , i kombi i sedan. No i jeszcze jak wsiadałem to o mało nie zabiłem się o drzwi - u mnie otwierają się pod kątem 90* a w 407 tak ok 50* i wpada się na nie w trakcie wsiadania. Jako, że serwisuje samochód u dealera gdzie kupiłem swoją 406 to zdążyłem sobie dokładnie 407 obejrzeć - ...i żadne halo (oprócz tego, że kusi oko ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.02.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 A u nas : Ja - Srebrna NUBIRA Daeewo ( uwielbiam limuzynowate auta - kiedyś moje mażenie to Ford SCORPIO )Mąż - Punto 3 - drzwiowe Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 mdzalewscy,co myślisz o "nowym" C5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.02.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Prawdziwi maczo jeżdżą Citroenami C5 diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 16.02.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 pattaya,jeździsz takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 16.02.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Przypomina mi sie scena z filmu " Mistrz kierownicy ucieka" kiedy po zakladzie bohater brał pieniadze na samochód. Po odbiorze jedej kupki dolków padl teks " szybszy" po dorzuceniu kolejnej kupki - " jeszcze szybszy. trzecia kupka jak pamietam pozwolila na kupno Pontiaca TransAmerica sport . Zatem jaki samochód?? SZYBSZY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 pattaya, jeździsz takim Ja nie ,ale mamy tu na forum takiego twardziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts