hidet 29.08.2024 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Poszukuję rekomendacji wykonawców izolacji w okolicach San Diego. Mój dom ma bardzo starą izolację i wydaje mi się, że jakieś szczury właśnie się tam dostały, bo słyszę je w nocy. Rozmawiałem z kilkoma wykonawcami i z tego, co wiem, wymiana izolacji spowoduje ucieczkę gryzoni. Szukam firmy, która ma solidną reputację i nie będzie mnie za dużo obciążać. Mam w przeszłości złe doświadczenia z wykonawcami. Wolałbym wybrać małą firmę, która jest godna zaufania, niż dużą firmę, która postrzega mnie tylko jako kolejną liczbę i będzie próbowała mnie sprzedać lepiej przy każdej nadarzającej się okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykow 29.08.2024 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Taaaaak tu co drugi miał wykonawcę z pod San Diego a co trzeci budował hacjendę w tych okolicach tak więc spoko dostaniem multum recenzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hidet 31.08.2024 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia On 8/29/2024 at 12:36 PM, hidet said: Poszukuję rekomendacji wykonawców izolacji w okolicach San Diego. Mój dom ma bardzo starą izolację i wydaje mi się, że jakieś szczury właśnie się tam dostały, bo słyszę je w nocy. Rozmawiałem z kilkoma wykonawcami i z tego, co wiem, wymiana izolacji spowoduje ucieczkę gryzoni. Szukam firmy, która ma solidną reputację i nie będzie mnie za dużo obciążać. Mam w przeszłości złe doświadczenia z wykonawcami. Wolałbym wybrać małą firmę, która jest godna zaufania, niż dużą firmę, która postrzega mnie tylko jako kolejną liczbę i będzie próbowała mnie sprzedać lepiej przy każdej nadarzającej się okazji. i got this.. https://19216801.onl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts