Tommco 27.01.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 A czy jak sypie śniegiem...to nie wygląda się potem jak bałwanek...? Ja mam działkędługą i po obu stronach drogi....kto wie, czy z sąsiadami nie kupimy takiej maszynki jak już będziemy mieszkać Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 27.01.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 A czy jak sypie śniegiem...to nie wygląda się potem jak bałwanek...? To wszystko zalezy od tego jak sie ustawi wyrzut sniegu i jaki on jest.Mokry nie bedzie tak sypal jak suchy i swiezy - taki jak jest teraz Ja mam działkędługą i po obu stronach drogi....kto wie, czy z sąsiadami nie kupimy takiej maszynki jak już będziemy mieszkać Swego czasu byla u nas opcja zeby kupic maszyne na spolke z sasiadem. Ale bylby problem u kogo ma stac,kto ma komu odsniezac i wogole. Poza tym zgodnie z przyslowiem "mowily jaskolki ze niedobre sa spolki" postanowilismy kupic maszyne samemu. Na Allegro sa nieraz ciekawe propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwert 11.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 śruba zrywalna jest takie cudo w odśnieżarce stigi, http://www.stiga.pl/0,249,snow-flake.html to śruba, która zrywa się jak w ślimak się dostanie np patyk. niestety juz trzecia mi sięzerwała, komplet 30 zł. czy można jązastąpić czymś tańszym? może ktoś ma doświadczenie z jakims drutem, jakim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts